Én egy szóval nem írtam 100 Ft-os célárat! Sőt! Egy éven belül ez jóval többet fog érni, mint 4 éve bármikor! De addig azért lehet göröngyös lesz az út, mert érthető módon minél több remegő kézből ki akarják csavarni a részvényt! Az erőviszonyok sem egyenlőek - ha akarják le tudják nyomni 240-re, vagy az alá akár, persze csak időlegesen. Ez egy nagy matek - megéri-e a sok saját részvényt erre elhasználni és hoz-e a konyhára egy ilyen manőver? Ha alacsonyabb az ár az amúgy srv szempontjából se rossz nekik... Szóval én tök optimista vagyok, időm van, kivárom amíg tisztességes áron tudom eladni a pakkomat - de addig lesz itt pár cifra dolog!
Toka Úr! Nincs változás ez ügyben, könnyű dolgom van az AKKO-val! :)) Múltkor, elsőre lepattant a 305-s madárról és csinált egy vissza tesztet, majd megint a célsávban van az árfolyam! Van itt egy ellenállás 317 nél, de ez egy havi szintű madár, tehát szélesebb sávban kell gondolkodni és lehet belőle 330 is, vagy alatta is fordulhat! A számítások szerint van egy 323-s madár is a közelben, de nem csípem a búráját! Igazából feljebb raknám, de az ellenállása viszont jó volt. Sok a felszúrás és a kanóc a lenti háromszögnél és ezek bezavarnak ennél a madárnál! Végül is nem lényeges, nem untatlak vele. A 400-as még alszik. Majd ha átlépjük a 317-et, akkor felébresztem! Amennyiben lefordul az ellenállásról, ez mondjuk passzolna egy ford. fej váll-hoz is, akkor nem kell megijedni! Most a funda is keveredik a ta-val, a felvásárlás miatt! Ma jóváhagyták! Nehéz még megmondani a reakciót rá, de nincs kizárva, hogy jön egy hónapos pihenő, rángatózás, vagy jobb váll! A ta szerint is beleférne egy kis korrekció, persze nem akkora, mint a bal váll! Ennyit látok, nem tudom jól e, mert ritkán figyelem és utálom ezt a kanóc erdőt a térképen! Nagyon megnehezíti a tervezést! AKKO/D/W https://ibb.co/VQPXsN9 https://ibb.co/4SW47Sx
A Stop az jó dolog de ennél nem az. A brokik látják a rendszerekben a megbízásokat a stoppokat is. Le viszik oda hogy kirazzanak aztán meg elhappoljak a részvényeket, hidd el én pontosan tudom hogy mennek ezek a dolgok, de felőlem bármit csinálhatsz. Itt 266 ön mindent is megvesznek az a legrosszabb szkenario. Nézd meg a hozam risk faktort és sok sikert neked is
Jajj ne írjatok már ekkora hülyeséget de komolyan. Lassan jönnek már a 100 forintos célárak is? A vevő törvényi minimumot kínál, a vezetőség egyértelműen kifejtette hogy NEM javasolja a részvényeseknek hogy eladják mert jóval többet ér, tudjuk miért már számtalanszor megbeszéltük. A brókerek csinálják a fesztivált bohockodnak kicsit mert vereseknek van részvénye sok néhány hülye mint pl raus a zavarja össze a bizonytalanokat. A brokik meg kihasználják. Év végén 4 essel fog szvsz kezdődni
Remélem a következő hetekben nem játsszák el, hogy 230-ra lenyomják és így egyből más az optikája a kötelező vételi ajánlat 266 Ft/rv árának... Amennyi részvény van náluk meg tudják csinálni!
Utoljára még 250 en akartál venni. Érdekes módon addig sem men le. Továbbá érvekkel támaszd már alá légy oly szíves, hogy miért fog 270-ig lemenni. Gondolom teljesen képben vagy az akko-val, főleg úgy hogy arról sem volt fogalmad, hogy egy sz*ros féléves jelentés mikor jön ki. Idejössz csak és unalmadban írogatod a faszságaidat. Hajrá lehet menni az opusba és a pannergybe, ha szerinted abba kell fektetni. Mondjuk nem is tudom mit várunk olyan embertől aki más véleménye és meglátása alapján kereskedik /és könyörög egy fórumtársának, hogy mondja már el a véleményét bizonyos rv -ről és az alapján fektet be/...😉
Ő tényleg az. A legokosabb. Tuti húzásai voltak eddig opi-ban AW-ben és még pár helyen. Pont miattatok (is) látszik hogy megváltozott itt valami. Mert eddig kb 6-8 ember irogatott ide.és most megjelentetek Ti igazi szakértők:)
Akko fórum