Legjobb lenne ha Laci osszefogná a bandát, csinalna egy céget, ha nincs neki, azt osszedobnánk a pénzt s tennénk ajanlatot ezen a 275 os kozépen.Laci lehetne az igazgatotanács elnöke stb.
Az elmúlt 2 évben vevőin 5 forinton belül a 10-15 k vllt a jellemző. Hétfőre én is emelkedést várok, úgy emlékszem vevőin még bent maradt 298-on 14 k. Mondjuk maradhatott volna még 290-en meg egy hétig, mert jövőhét pénteken jutok hozzá 30k ra valóra és azt ide terveztem még hozni. Én jövőhétre már várok valami hírt is. Egyébként nagyon úgy látom/érzem, hogy nagyon jönne már fel az a bizonyos labda a víz alól.
Pontosan ezért nem adom el én sem, még csak úgy sem hogy majd visszaveszem...hirtelen jelennek meg komoly vevői tételek a könyvben... Deltánál volt ilyen, hogy úgy kellett a vevőket keresni a könyvben...aztán elég szépen feltöltődött az is... Opus ugyan ez, 120 alatt pár ezrek álltak vételen...most meg több 100k néha
Azért a tegnapi forgalom nagyon komoly volt, és biztos hogy hétfőn ez tovább fog menni!! Ahogy Laci részvényes is megírta ilyet évek óta nem láttam 120 ezer vevő volt 5 forinton belül. És 301 ig mindent megvettek. Szerintem hétfőn ott leszünk a 320as ellenálláson, amiről le fog elsőre pattanni szvsz
Egy hetes írás, de nincsenek véletlenek: https://www.portfolio.hu/ingatlan/20240920/tobb-szaz-milliard-forint-jelenhet-meg-hirtelen-az-ingatlanpiacon-ujabb-robbanas-elott-allunk-710965 menni fog... aki még bírja cérnával kérem ne szálljon ki! A mocskot akko vezetés megérdemli, hogy 400 alatt ne adjátok ezt a papírt, hiába is voltak ennyire gazemberek az elmúlt egy évben. Kitartást RészvényTársak!
Nem igulok, tudtam ezt meg azt is hogy nyaralok a héten ezert vettem piacin is meg mult héten 20e-et.Most 4 szere megyunk neki, most at is viszi véglegesen.
Akko fórum