Figyelnek rám és a Toka clubra.Na akkor kérjük a bejelentett srv-thamarosan, utánna a tőkeemelést, amit megszavaztunk, hogy megkozelitsük egy akcios Milka árát.Hatikva
Mondjuk ez a hír a mi szempontunkból majdhogynem indifferens... A számok eddig jók voltak, most még egy kicsit jobbak lesznek, de nem is emiatt nem emelkedik, hanem mert nem hagyják! Valami struktúrális szempontból fontos hír, vagy srv, vagy apport stb. kellene, hogy ez meginduljon.
Érdekes ez hogy tegnap szoltak korán hogy ma szerodesmodositaskor jon hir....most negyed 4 van...semmi....én már ilyenkor penteken a presszoban vagyok mindig szinte...ma is oda megyek, ha hazaerunk.Fura....vagy mast is bejelentenek zaraskor...hm...passz....mindjart otthon vok.
Olyan nagy a forgalom, hogy aki akarta már az elmúlt pár hétben eladta 300 alatt... én úgy számolom, hogy a forgalomképs részvények negyede gazdát cserélt... Mehetünk fel!!!
Egyre rövidebb idő alatt takarítják a szinteket, már látni a 300-at, hogy mennyi eladó maradt. Lehet nem ma fogy el, de a következő napokban felette fog zárni!
Akko fórum