A "csöves elkényeztetett türhő", meg a fajtázás egy dekával sem különb az anyázásnál, úgyhogy neked sincs okod a büszkeségre. Amúgy meg amikor te lebeszéled, akkor én tartom. Eddig bejött.
Igen, ezzel eldicsekedtél már párszor, meg az idős barátoddal, hogy lesi a wallisos autókat a parkolóban, ezeket a meséket már ismerjük. Nem, nem utazom több mint 200 km-t, hogy a fogyatékosságodat hallgassam, és hiába írod le visszafelé a "kurvaanyázást", azzal ugyanúgy a saját magad primitív, ideggyenge, fogyatékos prosztóságodat bizonyítod mindannyiszor. Mivel gyengeelméjű vagy ezért sokat elnéz neked mindenki, gondolom a való életben is. Sajnos a 100 nickeddel meg nem lehet mit tenni. Az meg elég szégyen ha valaki veled egy asztalhoz kényszerül, sutyerák.
Asszem nem érted. Én megjelentem már pár közgyűlésen és több forumtarsat ismerek személyesen akik szerint nem vagyok Milán. Te viszont voltál már akko kgyn?
Amit rólam gondolsz nekem írd. Főleg úgy hogy nem igaz. Egy asztalnál egy ilyet nem mernék megtenni. Feltetelezgetsz? Mi alapján? Ma eléggé kitűnt hogy tudatlan vagy és a véleményed 3 óra alatt fordul. Üljél le egy kicsit és gondold át.
Tudod, akik nem maguk által teremtett pénzért felelősek, azok csak hisztiznek kisgyerekként a rulettasztalnál. Ezt nem is fogod megérteni, szerencsére. Kb. a nyitó,reált, zárót le tudják olvasni. Ennyit fognak fel (tisztelet a kivételnek). PONT.
Akko fórum