Az a baj ezzel, ha így lesz ahogy vázolod (nem biztos), hogy ha rkgy előtt ekkora esést vizonálsz lehetőségként akkor mi lesz rkgy után, amikor hagyományosan szokott lecsorogni lassan a részvényár (persze nem biztos) hónapokon keresztül. Nyilván meg lesz jövő héten a Steinberg-, Goluxváró (beragadtak) feléneklés, nyilván harmadszor is Steinberg Úr lesz az új IT-tag ahogy eddig (szerintem NEO-s arc lesz, de lehet nem), kiegészül a minden évben megrendezésre kerülő tavaszváró Máriássy-járással a jövő héten, aztán a megszokott rkgy utáni tömödei csorgatórium jön, tombolával és Fásy Ádámmal.
:D Mondjuk ha Matyi atya jönne, legalább esélyünk lenne elkerülni Mihály arkangyal tüzes pallosát. Ha azzal kerülnénk szembe, az Úr irgalmazzon nekünk!
A viccet félretéve szvsz -5% vagy -6 % lehet a nyitó, mert sokaknak tele lesz a gatyája. Valószínűleg aznap nem is tér vissza 0-ba a részvény (vagy akár vissza is térhet). De hogy napokon, heteken keresztül pánikhangulat legyen, abban azért annyira nem vagyok biztos.
Peti84 arra gondolhatott még egyebek mellett, hogy ha az Alterába túlárazva lett apportálva az AW, a NEO túlárazva lett megvéve az Akko által, akkor érdemes kivárni a tőkeemelést itt is, mert ha az is névértékes kihígítás lesz mint Alterában vagy a Nutexben akkor érdemes annak lefutása után vásárolgatni és partvonalról belépni ha ez végbemegy majd egyszer, ez nem akkora tragédia, megszokott (bár szomorú) a BÉT-en, hogy névértéken emelik a jegyzett tőkét. Szóval a 25 forintos nyomdát érdemes kivárni, mert nem tudni mi hogy lesz. Ennyi. Most lezárult az a korszak ami 2019 év elején készült, ha van időd, akkor kivárod vagy majd még ráhígítasz olcsóbban a bekeredre egyszer.
Az a baj hiába írod le szofisztikáltan amit gondolsz, az feketén vagy fehéren lesz értelmezve, pedig Te előre beírtad mikor kell eladni és venni, aki csak téged követett, az duplázhatott a hullámokkal az Akkoban. Amúgy nem értem mi a baj: akinek volt egy részvénye, annak hétfőn is meg egy hónap múlva is 1 részvénye lesz, ez nem változik. Lett befektető amire vártak, a NEO személyében, aminek ára bőségesen be lett árazva már, tehát szép nyerővel lehetett távozni. Az IT tisztességesen elvégezte a munkáját, ebbe sem lehet belekötni. Aki meg bízik a NEO üzletpolitikájában a következő 20 évben, az tartja, a hitel is vissza lesz szerintem fizetve 15 év múlva. Így első blikkre a hitelt tudja fizetni, de az eszközállomány kellő fedezet rá. Múlt évben sem esett akkorát a részvény, meg az egy speciális helyzet volt: Dayton tulajdonváltozás, február (nyűgös hónap amúgy is), túlfűtött tőzsdék, vírushullám. Most meg....ööööö, ja semmi.....
Hat jo csak vilagvege hangulatot olvasok ki a leirtakbol... azert ha atgondoljuk... agy miert csinalta volna vegig ezt az egeszet es mennyit bukna, ha ennyi lenne a story? Miert vittek a papirt premium kategoriaba? Miert marad a dayton 20%ban benne? Miert adtak lehetoseget tovabbi tokeemelesre? Miert modizzak 2 eve folyamatosan eleg szigoruan? Szoval nekem nem allt meg ossze a kep ahhoz, hogy fogjak egy asot es temessem... kellett a toke az obreszhez a neo dealnel a hitel melle, azt meg igy oldottak meg.. szerintem ennyi...
Akkor ha jol ertem hetfon bezuhan az arfolyam 400 ala vagy meglejjebb es mind bukjuk a penzunket? Mert kb ezt jelenti amit irtatok... eladhatatlan lesz a papir
Agy irtozatos penzt szerzett ezen a munkan. Itt jelenleg senki sem bukott a nagyok kozul (Agy, Veres, Otp is jo uzletet kotott). Mint mindig a kicsiknek (nekunk) kell a legjobban esznel lenni (mi vagyunk alapbol a golyofogok mint mindig). Egyszer akár jo is lehet, foleg ha hagyjak hogy mozogjon az arfolyam, jelenleg szvsz brutal kockazat. Tok veletlen éppen megint csak par tized %kal ment 20% alá a Dayton. Ujra lehetoseg van kb 4,8%-nyi rv mozgatasa ugy hogy ne lehessen tudni hova is megy.
Akko fórum