Topiknyitó: -pny 2017. 04. 10. 19:33

Áder János aláírta lex CEU-t!  

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
-pny 2017. 04. 10. 19:33
Törölt hozzászólás
-pny 2017. 04. 10. 19:33
Törölt hozzászólás
-pny 2017. 04. 10. 19:34
Törölt hozzászólás
Fuleee_Bear
Fuleee_Bear 2017. 04. 10. 19:44
Előzmény: törölt hozzászólás
Sorosnak van pénze sz@rásig, megoldja, hogy megfeleljen a CEU az új törvénynek.Cserébe most már Rakacaszenden is tudják mi a CEU, szóval kapott nem kis publicitást és reklámot :D
dexter 2017. 04. 10. 19:47
valóban áder is egy gerinctelen féreg 27évvel a rendszerváltás után fidess visszahozta a kommunista rendszert és az oroszokat... és ehhez a sok agyhalott fideszes meg tapsol...
exmnbs1 2017. 04. 10. 19:48
Előzmény: #5  dexter
Anno Sólyomot alulbecsülték, ma mar visszasírom ezerrel....
Phylaxa 2017. 04. 10. 19:57
Előzmény: #4  Fuleee_Bear
Erre ment ki az egész szerintem. A marketing fontos dolog. Beszerzik a papírokat és mehet minden tovább. :)
-pny 2017. 04. 10. 20:01
Törölt hozzászólás
willywin1 2017. 04. 10. 20:05
mondjuk belőle kinézem, hogy legalább elolvasta - a szellemi mélypont cooy palit amúgy is csak néhány bár nem minden óvodás tudná alulmúlni-, bár ez nem változtat azon, hogy János is Viktor bábja. aki pedig orzság világ előtt bevallottan Vladimir csicskája. szóval János mit tehetett volna? nem egy János vitéz bátorságú....
Phylaxa 2017. 04. 10. 20:08
Szerintem őket nem igazán érdekli ez az egész. A CEU is úgy fog működni ezek után mint a többi egyetem és ennyi. Sorosnak viszont nyilván érdeke a marketing. Nem mindegy neki, hogy mennyien járnak oda, ha már létrehozta. A rengeteg "híres" ember is profi marketing volt. Tényleg ennyit gondolok az egészről és nem többet. :)
sanka 2017. 04. 10. 20:15
Nem csalatkoztam, ezek férgek, ennyike. A mocsok dő zsőlzsőll a mi pénzünkből a palotában, orbán seggnyaló, utolsók, börtönbe valók!!!!!!!
sanka 2017. 04. 10. 20:16
Előzmény: #11  sanka
Okosteló:)
goapsy1
goapsy1 2017. 04. 10. 20:17
Magától értetődik.Káder János épp úgy a fidesz bérence, mint amikor fideszes frakcióvezető korában a vakondokat üldözte. Amíg a fideszes maffia emberei state capture-módra megszállva tartják az állam minden fontos intézményét, addig nem is lesz változás. Ezeket egyszerre, csomagban kell a börtönbe küldeni, Poltostól.
evazeller
evazeller 2017. 04. 10. 20:21
Előzmény: #5  dexter
szolga jánosból hogy lehet hirtelen hős? sehogy a húga vagy nővére /nem tudom pontosan a rokoni szálakat/ is beállt a klikkbe, az egész család egy szolga....
peter_s 2017. 04. 10. 20:22
Előzmény: #6  exmnbs1
Sólyom László valóban köztársasági elnök volt, én is visszasírom. Áder János csak egy báb, a társadalommal semmilyen kapcsolata nincs, kényelmesen elvan abban a szűk politikai buborkéban, amelyikből a párttársai ontják a baromságaikat, ennyiben ki is merül a munkássága. Várható volt, hogy aláírja, nem is értem minek üzentek neki a tüntetők. Ha nem is írta volna alá, akkor visszadobta volna megfontolásra, aztán ugyanúgy átment volna. Addig legalább el kéne jutni egy ilyen tüntetésen a rendszerváltás után lassan 30 évvel, hogy egy mszp-s vagy fideszes kormánytól vagy a bábjaitól nem érdemes követelni vagy kérni semmit mert nagy ívben tesznek mindenkire, ezek csak saját magukat képviselik. Négyévente egyszer foglalkoznak a választókkal, amikor általános országgyűlési választások vannak, utána csak azzal vannak elfoglalva, hogy megtömjék a zsebeiket.
-pny 2017. 04. 10. 20:26
Törölt hozzászólás
evazeller
evazeller 2017. 04. 10. 20:29
Előzmény: #14  evazeller
egy a lényeg: vinnünk kell tovább a felháborodásunkat 2018-ig, de akkor tettekre kell váltanunk ennyi
goapsy1
goapsy1 2017. 04. 10. 20:30
A saját lábon álló Récsöl is ilyenbe járt, csak ő Svájcban.
peter_s 2017. 04. 10. 20:31
Előzmény: #13  goapsy1
Gopa! Egyszerű a dolog. Addig tart a jelenlegi politikai garnitúra ámokfutása, ameddig a társadalom tűri és elfogadja, hogy így legyen. Itt a társadalom akaratán és elszántságán múlik minden. Elnézve a magyar történelmet, sajnos nincs ok optimizmusra. Én a briteket azért becsülöm a brexit miatt mert mertek lépni, mertek változtatni, nem törődtek bele abba, hogy minden héten beléjük törölték a lábukat a képviselők az EP-ben (lásd pl. Schulz vagy Verhofstadt, Dalia Grybauskaite sorozatos kirohanásait a britek ellen). Lehet, hogy rosszul döntöttek és megbánják, lehet, hogy most mindenki őket hülyézi, de mertek változtatni, a magyarok meg még mindig itt kínlódnak az MSZMP-s, KISZ-es, III/III-as retrókomcsikkal, akiket képtelenek leváltani.
gambadoro 2017. 04. 10. 20:38
Előzmény: #19  peter_s
ne viccelj britekkel összehasonlítani:)))))) fogadd el, hogy itt soha semmi jó nem fog történni kádár népe akkor történhetnek, ha az 1 millió migráns magyar visszatérne és új igényekkel, erővel, változtatna de nem tár vissza ahhoz az kellene, hogy kivágják őket ebben lehet reménykedni: orbán addig ugrál, amíg a magyarokat hazaküldik de, az a baj, hogy még akkor is a kiszes moszkovita párttitkár családok kezében marad az egész ország a te gyerekedet az ő gyerekeid fogják ugráltatni mert ott a pénz és már lassan a tudás is mert kitaníttatják őket a te pénzeden ez a tragikus

Topik gazda

-pny
-pny
3 4 2

aktív fórumozók