A korábbi évekhez hasonlóan 2013-ban is nagyon jól teljesített a Fidesz-közeli Közgép: több mint 90 közbeszerzésen nyertek, de a leányvállalatai sem panaszkodhatnak. A cégek, illetve azok a konzorciumok, amelyeknek tagjai voltak, több mint 380 milliárd forintot nyertek 2013-ban különböző tendereken. A Közgép nemcsak vasutat és autópályát épít, hanem radioaktív hulladéktárolókat, de megjelent az energia- és távközlési szektorban is. A cég minden évben megnövelte az árbevételét, és milliárdos osztalékot fizet ki a tulajdonosainak.
Veled befejeztem. Fegyvertelen emberrel nem tudok szellemi párharcot vívni.
Törölt felhasználó2019. 01. 01. 19:05
Előzmény:
törölt hozzászólás
Az ÁFÁ szerintem is magss. Rontja a versenyképességet. Alapfogalmakkal sincsenek itt tisztában, így marad a szokásos személyeskedés. Jó nagy arccal a nagy semmire.
"Utoljára megkérdezem, milyen jövedelem típusú adó terhelte a minimálbért, mint bérjövedelmet? " . Tudom nem illik, de visszakérdezek. KI ÍRT ILYET? Kitalálsz valamit és tőlünk várod az igazolást rá.
Reménytelen eset vagy. A minimálbér nem adózott, járulékokat kellett fizetni. A bērt egyetlen adó terheli, az szja. A fogyasztási típusú adók nem tartoznak ide. Fölényeskedsz pedig ostobaságokat beszélsz.
„Az önkényuralom és korrupció elleni kiállásunkban nem számít, ki a jobb- és baloldali, minden becsületes magyar emberre szükség van a demokratikus jogállam helyreállításához. Mentsük meg hazánkat az orosz, macedón és magyar bűnözőktől, iszlamista diktátoroktól és terroristáktól, őrizzük meg a keresztény Európa demokratikus értékeit”
Személyi jövedelemADÓ Nyugdíjbiztosítási JÁRULÉk Egêszségbiztosítási JÁRULÉK (pénzbeni és természetbeni) Munkaerőpiaci JÁRULÊK Ezek közül szerinted melyiik az adó és melyik a járulék? Ha nem értesz hozzá legalább maradj csendben.
A Fidesz rendbeteszi az országot
link