Na azért azt tisztázzuk, hogy a honfoglalás előtt mi éltünk azon a tájon, tehát a Krím az egyértelműen minket illet, mivel mi voltunk ott előbb (amíg a Soros által feltüzelt gonosz besenyők el nem zavartak).
ezzel csak egy a baj: előszöris nem Putoin bázisát hanem a szír hadseregét támadták meg;
semmilyen konkrét bizonyíték nincs eddig arra, hogy a szír kormányerők vetették volna be a harci gázt! az Ensz-ben az oroszok és Kína is az ügy kivizsgálását kérte, de a kivizsgálásnak még csak előkészületeire sem történt eddig kísérlet (legalábbis én így tudom eddig). azaz: könnyen meglehet hogy az egész gáztámadás csak egy provokáció volt, semmi egyéb! hogy újra blokkolni próbálják azt a folymatot, melyben a szír kormányerők enyhe nyerésre álltak eddig!
persze véletlen baleset is lehetett (pl. egy megbúvó gázraktárt ért találat véletlenül), de kijelenteni azt hogy "a szírek mg az oroszok voltak", no ezt nettó hiszékenységre vall bárki részéről!
" A nagyhatalmaktól eleve nem lehet azt várni, hogy a nemzetközi szerződéseket maradéktalanul tartsák be"
stimmel, csak érdemes számolni kell a következményekkel.
például putyin valószínűleg nem gondolta volna, hogy lebombázzák a bázisát szíriában (ahonnan a klórgáztámadást indították), meg is sértődtek nagyon.
én mindenre kíváncsi vagyok :-)
külföldi és magyar oldalról támogatott politikai szervezetek hátterére is, mindenre..remélem lesznek érdekes cikkek, mik derültek ki.
Még valamin gondolkoztam..bár ez most ettől a témától nagyon messze van..
mégpedig volt az előző választáson ez az SMS -párt.
emlékeztek rá ?
Seres Mária szövetségesei...vagy valami ilyesmi volt.
link
Aztán milyen szép eredményt el tudtak érni a semmiből...
hogy miért ?
mert ilyan jópofa nevük volt hogy : SMS.
biztos sokan civvelődtek hogy...huhú..nézd mi van oda felírva..SMS..mint a telefonon amikor megy az üzenet..de jópofa..szavazzunk rájuk...
aztzán a semmiből amennyit kaptak. az elég szép volt..bár az 5% -tól igen messze voltak..
kíváncsi vagyok a Momentum mennyit tud majd összehozni
" van -e külföldiek által pénzelt, politikai célzatú szervezet itthon ?"
Van.
Az Orbán-kormány pontosan ilyen. Hatalmas államadóssága van és az állampapírok jó része külföldiek kezében van.
Egyértelműen oroszbarát politikát folytat. Az orosz érdekeknek megfelelően támadja Brüsszelt és törekszik az orosz befolyás és energiafüggőség növelésére (Paks2).
Tegyük fel, hogy van külföldi pénzből működtetett civilszervezet. Akkor miért nem tudsz róla? Nyilván úgy akarják a céljaikat elérni, hogy ülnek egy szobában és csendben vannak. :) Hogy lehet ennyire hülyének nézni emberek?
A CÖF-nek ezzel szemben semmiféle politikai célja nincs, de százmilliókat költ kampányra. :) Hallottál már a CÖF-ről? Itthonról pénzelt, politikai céllal működtetett hazai, álcivilszervezet.
Azt látom, hogy egyre több, magát konzervatívnak valló ember szeme nyílik fel. Neveket nem akarok mondani. Van köztük nemzetközi hírű klimakutató, KDNP-s képviselő. Ha rákeresel a neten, meg fogod találni a megfelelő cikkeket.Egyszer a Te szemed is felnyílik, és rájössz, hogy végig hazudtak Neked. Ne Te legyél az utolsó, aki felébred, mert az nagy szégyen lesz!
Igen ez érdekes.... a menekültügyi népszavazás ugye sikertelen lett....ez csak még jobban megerősítette abban hogy Soros ellen meg kell küzdeni, igy vagy úgy.
Én a végére leszek nagyon kíváncsi : van -e külföldiek által pénzelt, politikai célzatú szervezet itthon ?
minden más csak felesleges mellébeszélés.
pontosan így van! csakhát: az Usa mögött álló (pontosabban azt irányító) lobbicsoportoknak sokkal nagyobb befolyásuk van a nemzetközi médiára, mint bérki másnak. azaz könnyebben tudja azt temtizálni és tud ellenségképeket kreálni. és persze hogy az oroszok ellen hangolja a világ közvéleményét, hát persze, hiszen van 1-2 oylan másik nagyobb hatalom még a világban amelynek érdekeit sértheti sérti is az Usa, őket tehát ütni vágatni kell a nemzetközi médiakórussal. ez van most az oroszellenes médiahiszréria és uszítás mögött! ez persze nem változtat azon h. az oroszok sem maszületett bárányok. csak itt ugye sokan bedőlnek az amrikai propagandának, amely el tudja hiteteni h. az oroszok szemét zsarnokok, a jenkik meg a "jófiúk, a gentlemanek"!
A CEU-törvény felfüggesztését kérik Trumpék az Orbán-kormánytól!