Topiknyitó: -pny 2017. 04. 12. 07:16

A CEU-törvény felfüggesztését kérik Trumpék az Orbán-kormánytól!  

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
dexter 2017. 04. 12. 12:46
Előzmény: #75  SREd
istenem de sötét vagy betettem neked két linket, amibe le van írva a krím története, a másikon meg, hogy az oroszok hazudtak a krím népszavazással kapcsolatban és azt írod, hogy én vitatom a népszavazást? "Mert így úgy tűnik, hogy egy imperialista bérenc vagy, aki feszültségkeltéssel és háborús uszítással foglalkozik egy olyan országban, amelyik alapvetően ki akar maradni egy újabb imperialista konfliktusból, amit megért már kétszer a XX. sz. folyamán, gyászos következményekkel. " erre meg nem is lehet semmit írni; én uszítok? hol? bájer zsolt valódi uszításához gondolom tapsoltál... én itt abbahagyom, mert újfent sikerült bebizonyítanod, hogy továbbra is igaz, hogy titeket a tények nem zavarnak, toljátok tovább a saját hülyeségeket és enyhén szólva is erősen csúsztattok...
BudFox
BudFox 2017. 04. 12. 12:45
Előzmény: #78  Törölt felhasználó
:D nemtudom...1970 -ben még nem is éltem , te éltél már akkor ?
Törölt felhasználó 2017. 04. 12. 12:42
Előzmény: #77  BudFox
szerintem meg pont úgy beszélsz, mint egy hős kommunista 1970-ben csak ki kell cserélni egy két szót pl Szerintem ez az egész nyugati imperialista ügynek mi , halandó emberek csak a "jéghegy" csúcsát látjuk. Kádár János sem hülye..nyilván ezt még a nemzet ellenségei is elismeritek. Meg az is biztos hogy a Kádárnak olyan hírforrásai vannak amiknek a közelébe mi, halandó emberek sosem jutunk, illetve sosem szerezhetünk tudomást.
BudFox
BudFox 2017. 04. 12. 12:37
Előzmény: #72  Törölt felhasználó
Szerintem ez az egész CEU ügynek mi , halandó emberek csak a "jéghegy" csúcsát látjuk. Orbán Viktor sem hülye..nyilván ezt még ti, baloldaliak is elismeritek. Meg az is biztos hogy a Miniszterelnöknek olyan hírforrásai vannak amiknek a közelébe mi, halandó emberek sosem jutunk, illetve sosem szerezhetünk tudomást. Továbbá az is biztos hogy - ezt még nem tudjuk biztosan - ha kiderül hogy SOros Györgynek tényleg működnek még Magyyarországon szervezetei amivel a MAgyar belpolitikába be akarnak avatkozni, akkor ezeknek a kilétét akarja feltárni a nyilvánosság elé. Az is biztos hogy ez a SOros a magyar GDP -t, Forintot egymaga, vagy haverjaival együtt fel tudná borítani ha akarná.... Szóval az hogy akormány faltörö kos -ként megy neki Sorosnak nyilván nem véletlen...csak mi kisemberek még nem látjuk át a helyzetet, mert nekünk sosem lesz annyi információnk, mint a kormánynak, meg biztos van benne olyan is ami Államtitok. Szóval ki kell várni ennek a végét, hogy mi lesz belőle, ebből a CEU ügyből és a civil szervezetek ügyből, aztán akkor állást foglalni.
salve 2017. 04. 12. 12:31
Előzmény: #69  kiegyezo
ne írj csacsiságokat! mai oroszország nem egyenlő 30 évvel ezelőtti szovjetunió; a soros-féle felforgatás pedig nyílt titok, csak a hülyék nem látájk hogy network jelleggel működik nmzetközi szinten. és ha vörös hadserregel példálózol akkor ennek analógiájaként olvasd el az alábbi cikket. kiderül belőle: azért akarja destabilizálni a balként Sorosbácsi, hogy ne a vörös hadsereg, ahnem a migránshadsereg szállhassa meg Európát... Sorosbá erre kész programot is kidolgozott ami 6 pontos volt és kb. 1,5 éve jelent meg: azt javasolta, k-ről a migrókkal kell pótolni a meg nems zülető német munkaerőt, a felnevelésükhöz meg vegyen fel hitelt a befogadó ország, és a hitelfpolyósításban ő szívesen segítene! link
SREd 2017. 04. 12. 12:24
Előzmény: #70  dexter
Megint ferdítesz, az oroszoknak mindig is katonai bázisuk volt a Krímben, amióta csak elfoglalták a XVIII sz.-tól, a szovjet időkben is, és utána is fenntartották, Ukrajnával egyeztetve, nemcsak 2010-től, mint azt állítod hazug módon. A Krím lakosságának orosz többségét, és a 2014-es szavazást vitatod, de akkor mivel magyarázod, hogy ott már 3 éve semmiféle lakossági ellenállás és polgárháború nincs, mint kelet-ukrajnában? Egyáltalán meg tudod-e magyarázni nekünk, hogy miért vagy ennyire oroszellenes? Mert így úgy tűnik, hogy egy imperialista bérenc vagy, aki feszültségkeltéssel és háborús uszítással foglalkozik egy olyan országban, amelyik alapvetően ki akar maradni egy újabb imperialista konfliktusból, amit megért már kétszer a XX. sz. folyamán, gyászos következményekkel.
elemes
elemes 2017. 04. 12. 12:19
Előzmény: #73  salve
(facepalm)
salve 2017. 04. 12. 12:15
Előzmény: #68  elemes
senkinek semmilyen stratégiai érdekét nem vettem védelmembe hiszen épp azt írtam, én nem minősíteném sem pozitavan sem negatívan azt hogy nyomulni próbál egymás országának közelében az usa is, meg az oroszok is! merthogy nem érted: egy nagyhatalom (mindegy is hogy nevezzük amúgy) számára az a stratégiai érdek, amit ő éppen annak lát, ennyi! ha tetszik ez nekünk, ha nem! a különbség csak abban van: az usa megpróbál a "demokrácia", meg a rószaszín emberjogi polkorrekt porhintés álarca mögé bújva nyomulni, az oroszok meg kevésbé udvarisan talán de erre azt mondják, ácsi, nem kéne minket hülyének nézni! ennyi, és a épp az a hipergáz hogy ezt te nem érted! kiragadnék nekd csak 2 példát: a szaúdiak burkolt amerikai és brit segítséggel (fegyverek), nyíltan szélsőséges vallási okból tartják már éhezésben jement (mert bombázzák mint az állat) több mint egy éve! Szaúd-A-ban és Izraelben módszeresen sértik meg az alapvető emebri jogokat ((Sz-ban vallási kisebbságekét és a nőkét, nyilvános lefejezések vannak, Izrael pedig a palesztinokkal bánik úgy mint az állatokkal), de mindez "nem baj, mert említett országok ezer szálon kötődő stratégiai és üzleti partnerei a drága jó, képmutató Usa-nak.. uyge miylen tök jó, hogy erről a nemzetközi médiának épp ezért kussolnia kell? mert kussol, mint az állat..
Törölt felhasználó 2017. 04. 12. 12:14
Előzmény: #71  SREd
nyugaton nem utálják az oroszokat csak az orosz, módszereket nálunk meg imádjátok nem? de sicc
SREd 2017. 04. 12. 12:11
Előzmény: #65  Törölt felhasználó
A magam részéről nincs oroszimádat, de olyan oroszellenesség sem, amit a nyugati hatalmak prezentálnak, és esetleg el is várnak tőlünk - teszem hozzá, hogy mind hiába várnák el, az oroszok már békésen kivonultak innen, és alapvetően nincs semmiféle érdekkonfliktusunk velük. Amit nem szeretek, az az, hogy tényleges háborút szítanak a szomszédságunkban imperialista szempontok érdekében. Sztem itt, Magyarországon, ez a szembenállást ellenző emberek nagy részének az álláspontja, csak az olyan csúsztató feszültségkeltők akarják ezt fekete-fehéren, oroszbarát-oroszellenes megvilágításban beállítani, mint te. Semleges és békepárti már nem is lehet senki? Nem azért léptünk be a NATO-ba, hogy majd odaküldjenek megint az oroszokkal verekedni, mint a XX sz. két VH-jában, hanem hogy a békés fejlődést mozdítsuk elő és erősítsük a térségben.
dexter 2017. 04. 12. 12:07
Előzmény: #63  SREd
mielőtt hülyeségeket írogatsz, legalább utánaolvasnál; link hát kettőnk közül te vagy az, aki beveszi orbán hazugságait benyeli, nekik pont az olyan önállóan gondolkodni képtelen tájékozatlan tejfelesszájúak kellenek, akik m1-en és tv2-n szívják magukba azt a sok hazugságot, amit ott agymosás céllal beadnak nektek, ti meg be is szopjátok ha meg utánaolvastál, akkor meg erősen ferdíted a tényeket; "csak" 1954-től volt ukranja része; az, hogy 2010-től engedték, hogy ott orosz haditengerészeti támaszpont legyen, az feljogosította őket arra, hogy elfoglalják?te hülye vagy! ha orbán visszaengedi ide az orosz hadsereget (már nem vagyunk messze, mert orbán putyin pincsije már néhány éve), akkor gondolom szerinted az országot majd bármikor meg is szállhatják... az ész megáll, hogy ennyire hülyék vagytok, hogy így nyaltok orbánnak és az oroszokat is elkezdtétek imádni
kiegyezo 2017. 04. 12. 11:59
Előzmény: #59  salve
Gondolom, pont ilyen megérto leszel akkor, amikor végre ismét ideiglenesen hazánkba érkezik a Voros Hadsereg, válaszul a Soros-félék felforgató tevékenységére, amivel berángattak minket a NATO-ba meg az EU-ba, romlást hozva a népre.
elemes
elemes 2017. 04. 12. 11:58
Előzmény: #64  salve
"szerintem az a nagyon gáz hogy nagy naivitásoddal elhiszed..." stb stb. Amiket megpróbálsz a számba adni, olyant én nem mondtam. Még csak hasonlót sem. "lényeg h. az oroszok nem hülyék, és megvédik a stratégiai érdekeiket" ...vagyis stratégiai érdekük megvédésének keretében az oroszország által is aláírt és ratifikált, Ukrajna területi sérthetetlenségét garantáló többoldalú nemzetközi szerződést megszegve megszállták keletukrajnát és a krím félszigetet. Az meg, hogy oroszok érdekeit védelmedbe veszed egy fórumon, az hipergáz. Mintha az intelligenciád hirtelen megfeleződne az "orosz" szó hatására, és ezt észre sem veszed.
dexter 2017. 04. 12. 11:55
hülyeségeket írogatsz ez feljogosítja az oroszokat, hogy bemenjenek? és ha itt majd nem viktort választják meg, akkor majd ide is bejönnek?? "döntő többsége orosz én nem kívánt soha Ukrajnához tartozni " milyen kár, hogy ez nem így volt, és az oroszok ebben is orbítálisat hazudtak:link
kiegyezo 2017. 04. 12. 11:51
Előzmény: #42  SREd
Tiszta hát.Apró gond lehet, ha pl. a románok nem egyeznek meg, lehetetlen feltélelt támasztanak, mert nem akarnak megegyezni ... hanem bezáratják megállapodás hiányában. Akkor mi majd csodálkozunk, és Orbán, a szokásos "tárgyal". " fenyegetőző megmozdulásokról pedig szó sem lenne", hahaha, a kedvenc szava a harc meg a támad meg a megvéd meg a háború.
Törölt felhasználó 2017. 04. 12. 11:49
Előzmény: #62  elemes
sok(k) oroszimádó fideszes nem semmik és nem is titkolják )))))))))))) "nemzetiek"
salve 2017. 04. 12. 11:47
Előzmény: #61  elemes
szerintem az a nagyon gáz hogy nagy naivitásoddal elhiszed: ukrajnában van nem korrupt politikai oldal vagy párt is; továbbá elhiszed azt a porhintést is, miszerint az ukrán "forradalom" az "spontán és teljesen alulrólszerveződő" lett volna! a lényeg h. az oroszok nem hülyék, és megvédik a stratégiai érdekeiket azaz beintettek az áldemokrata, de valójában kimondotan agresszív Usa-Nato nyomulásnak k-európában. és ez nem pzitív vagy negatív minősítés egyik félre nézve sem: minden közép vagy nagyobb hatalom akarja védeni az érdekit, ez érthető. de az már pofátlanság hogy úgy akarta az Obama mögött álló lobbi hülyének nézni Putyint hogy közben elvárta: az még ehhez asszisztájon és jó arcot is vágjon
SREd 2017. 04. 12. 11:37
Előzmény: #55  dexter
Te imádod a félinformációkat és a csúsztatásokat adagolni, de egy ilyen, amit most előadtál, csak tájékozatlan tejfelesszájúak számára alkalmas. Aktuálisan a Krím az orosz hadsereg legnagyobb Fekete-tengeri bázisa, évtizedek óta egyeztetve Ukrajnával. A Krímet nem az ukránok egymaguk foglalták el a törököktől/tatároktól, hanem az oroszok a maguk kb XVIII. századi egységében, így vetve véget a tatárok több évszázados rémuralmának és pusztításainak az egész tágabb térségben, ideértve még Magyarországot is. Sokáig nem is volt az ukrán tartomány része, csak a szovjet rendszerben kapta meg, földrajzi okokból és a jó testvériség jegyében, mert ugyan ki gondolt volna arra, hogy orosz és ukrán élesen szembekerül egymással, de a Nyugat elérte ezt a piszkálódásával, és kellett ehhez az is, hogy oroszok eltátották a szájukat és nem ápoltak elég jó kapcsolatokat Ukrajnával, pedig lett volna mód rá, főleg, hogy Ukrajnában 10-20% ténylegesen oroszajkú lakosság él, és maguk az ukránok is kereken rokonai az oroszoknak. Ugyan ki tudná tisztán szétválasztani Erdélyben pl, hogy ki tisztán magyar és ki tisztán székely? Egyáltalán miért kéne ilyesmit tenni? Ukrajnában van erre ok, éspedig a piszkálódó, imperialista, nyugati szándék, hogy az oroszokat gyengítsék a fekete-tengeri poziciójukban. Akarunk mi asszisztálni ehhez? Én biztosan nem, mert ellenzem az imperialista feszültségkeltést, főleg, ha még háborúba is torkollik.
elemes
elemes 2017. 04. 12. 11:35
borzasztó giccsek a bukott elnök palotájában link *** Persze a krím annektálására van egy alternatív magyarázat is, konteó nélkül. 2013-ban csökkenni kezdett Putyin népszerűsége.
elemes
elemes 2017. 04. 12. 11:30
""véletlenül" elfelejtetted említeni, miért is mentek be a Krímbe? válaszként arra," Ááááááááá nem érzed, hogy ez mennyire gáz? Az aranybudin ülő vérkorrupt janukovics mameluknak is túl hülye volt. Ezért az usa álciviljei a hibásak? Ezzel a szánalmas katyvasszal mennyi ideig lehet etetni az embereket?

Topik gazda

-pny
-pny
3 4 2

aktív fórumozók

friss hírek További hírek