Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
A leány cégek amik most beolvadtak, azok eddig is 100%-ban konszolidalva voltak a beszámolóban. A beolvadas során csak annyi változik, h nem kell külön konszolidációs beszámolót készíteni. Semmi eredményhatása nincs az osszeolvadasnak sem Q1-ben és főleg nem Q4-ben, amikor nem is történt még meg a bejegyzés. Hulyesegekkel ne írjuk már tele a fórumot. Azt sem értem, minek írogat be valaki több hetes, több hónapos híreket és tüntet fel úgy mintha azok frissek lennének. Nem kellenek a hírek, nem kellenek a remények, lelki kapaszkodók, amíg felfele megyeget az árfolyam. Vagy ahogy a Neoton mondta : "minek álmodni ha ébren is jó!?"
Ha van ideje visszaolvasni decemberben kitárgyaltuk a kölcsönrészvény ügyletet is és az ezzel kapcsolatos dokumentumok is megtalálhatók a topicban. Tóth részvényeire vásàrlási opciót kötött ki az Opus, feltehetően amiatt, hogy nehogy átjátszhassa másnak. Tehát ha kivásárolják mint Móriczot, akkor az az Opusé lesz, legalábbis ez vélelmezhető. Egy ilyen bejelentésen sem lennék meglepve a közeljövőben
Törölt felhasználó2019. 02. 02. 10:49
Előzmény:
törölt hozzászólás
NM. Varjuk a q4 gyjt es remelhetoleg par nyertes kozbeszerzes is befut hamarosan es kilovunk. :-)
MKB fintech iranyba szeretne menni es tobb fintech ceget is tamogat. Ezek a kesobbiekben bekerulhetnek akar 4igbe is. BankSoft anno beolvadt mar az Axisbe, ami meg most 4igbe. Szo volt Takinfo apportrol is. Tehat elvileg a szakmai tudas meglehet majd es szorosabb lehet majd a kapcsolat az MKB es 4ig kozott. Abban az esetben pedig ha lesz gigabank, akkor annak is kell majd egy kozos rendszer...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...