Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem rossz dolog a napizás, de ezt egy olyan papírban csinálni, amelyik gyorsan emelkedik, nagy butaság. Néztem a Konzi tavalyi topikot. A megrögzött napizók abban is azt csinálták és az elérhető nyereség jó ha felét, harmadát érhették el.
Én várom a nagy megrendelésekről is a híreket és a tavalyi 4Q jelentést, az is tartogathat pozitív meglepetést. Egyre közeledünk olyan események, hírek felé, amik lendületbe hozzák a papírt, netán tényleg kitörést okoznak (hogy a TA előrejelzésekről most ne is essék szó).
Ha új kicsik lennének itt a fórumon is nagyobb lenne a mozgás. Ez most a nagyoknak kedvez,mert a kicsik nem nagyon csipegetik 2000 felett. Eddigi csúcs 2280 volt,ami 1 pszichikai ellenállás,ezért sokan eladják előtte. Akkor lesz nagy kapkodás majd,ha a vezérek bejelentik az újabb tizedelést. (és kb akkor jön majd az A kategória is)Én ezt kb. tavaszra várom. Valamikor akviról - akvikról is jönnie kell híreknek. Mind1 az idő nekünk dolgozik :D,csak türelem.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...