Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Jelenleg a napizók kigolyózása folyik szerintem, egy szűk sávban tartva az árfolyamot napon belül. 30 Ft-ért nem jönnek ide, most szépen összeszedik tőlük a 2-án emelkedésben vett papírokat. Már nem sok lehet, mert csökken a forgalom is
Feltehetoen az, hogy 1-2dolgot bearazott ugyan a piac, de nem szeretnek, ha tulsagosan elorerohanna es esne onnan vissza, mint opus / konzum paros... ott egy ures ceg arfolyama szaladt elore es utanna toltottek meg es csodalkoztak, hogy amikor a hirek jonnek akkor meg nem megy... itt ugy fest hirekig probaljak tartani... ott engedik menni... nem akarjak, hogy elszalljon... (szigoruan szerintem... en most ezt latom)
Ez a tozsdezes olyan lesz egy ido utan, mint a drog...mindig megfogadom, h ra sem nezek, de aztan mar reggel az autoban bejelentkezem 9-kor mobilrol :)
En masra emlekszem, de nem is ez a lenyeg. Termeszetesen turelmesen tartom, nincs is mas celom vele. Nyilvan nem estek jol a decemberi tortenesek, de aztan jo volt latni, hogy magara talalt ket nap alatt az arfolyam.
Rice soha nem írt ilyet, valamit benéztél vsz 2300- ról volt szó párszor, 2180-ig el is mentünk. A kölcsönrészvény ügylettel és annak hatásaival pedig senki sem számolhatott előre. Hogy miért számolunk ennél jóval magasabb árfolyamra már számtalanszor le lett írva itt. Szerintem ha bízol a papírban tartsd türelmesen függetlenül a mai vagy jövő heti árfolyamtól.
Szinte biztos, hogy nem fog semmit bejelenteni. Korabban mar bejelentettek, hogy evente egyszer o tartja a kormanyinfot. Mas kerdes, a tapasztalt forumozoktol kerdezem, hogy miert gondoljatok hogy meg olyan sok mozgaster van felfele? Ertek en mindent amiket hetek-honapok ota olvasok iitt ( es jo is lenne, ha bejonne ) de az is latszik, hogy az arfolyam eros kontroll alatt van es hat, azert olyan sok penz nem is kell ehhez. Mi van, ha nagyjabol ennyi a celarfolyam? Rice ( tudom ez csak egy velemeny) varta mar karacsony elott is 3000 fole. Kerdesem valos erdeklodest takar, osszegyujtogettem ujra egy szep kis pakkot es bizom a papirban, de remelem nem alaptalanul ( pl sztem takinfot mar reg bearaztak ).
Sejtettem. Egy Takinfo hir, egy jo Q4es / eves jelentes... par nagyobb erteku tenderrol hir es hamar kilo az arfolyam. Kivancsi vagyok Vitya kormanyinfon holnap belenget-e valami erdekeset, ami kihathat az arfolyamunkra vagy sem? :-)
En is igy gondolom. Ha latjak, hogy ezeket a cegeket, hogy telepakoltak akkor lehet beszallnak ide is, arra szamitva, hogy ez is meglesz pakolva es magasabb lesz az arfolyam. Nem beszelve arrol, hogy a kulfoldinterjeszkedest is segitheti ami mar ML elott is terv volt. Regios IT rendszerintegratori baberokra torve.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...