Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Azt,hogy megint 1500 környékére levigyék az árfolyamot nehezen tudom elképzelni. Azt,hogy 1700-1800 közé azt már könnyebben. Nem nagyon jönnek hírek a cégről. Eddig nem kérték az A kategóriát sem,de majd a BÉT átsorolja. Azt nem tudhatjuk,hogy Mészáros hol akar majd akvikat. Mennyi lesz akkor az árfolyam. 6 hónapja még a 2e-es árfolyamot elképzelhetetlennek tartottuk volna,de nyárra én már úgy gondolom,hogy elérjük a 3000-et is. Gondoljatok bele,gyakorlatilag nem kell sok hozzá. Likvid a papír,A kategóriás lesz,addigra tudjuk a tavalyi eredményt (ami még gyenge lesz)és az 1Q illetve 2Q-et ami már sokkal jobb mint a tavalyi. Tehát sokan majd azt veszik észre,hogy a cég fejlődik és reális az árfolyam. 1-2 közepes-nagy megrendelés is talán előkerül. Igazából ezért (mivel kevés az idő)nehezen tudom elképzelni,hogy az árfolyamot 1500-ig megint beadják. Majd 2000 felett lesz megint 1-2 nagyobb lifteztetés,hogy azokat akik csak skalpolni akarnak kirázzák illetve páran csökkentsenek.
A jövőt senki sem látja előre, de tippelni lehet: vsz kockázatos lehet kirázásra játszani ekkora közkéz mellett! Így azt mondom, hogy majd csak fibo 3-as pontnál lesz újabb kirázás :)))! Persze ez csak az én álmom
Felmehetünk persze,de nyugi nem kell kapkodni. Az idő nekünk dolgozik. 2000 felett lesz majd kapkodás. Tavaszra új történelmi maxra megy szerintem. Ma valószínű itt maradunk,kivéve ha megérkeznek a nagyok és valamiért sürgős lesz nekik venni.
Péntek de-t nem adták 1850 alatt, du-n 1880 alatt, ma de 1900 alatt. Mindig egyre fentebb kell jönni a vevőknek. 3 napja nem lefelé indultunk, így a daytraderek se tudtak lentebbről nyitni. Jó lesz ez ;)
Mit gondolsz,esetleg január 17. után "jó" trükk volna még egy kirázós kör? Talán akkor lesz egy emelkedettebb hangulat és árfolyam,amit lehet,hogy megjátszanak a gonoszok?
1950-en és 1980-on van egy kis "domb",amit le kell küzdeni. Én egyenlőre nem látom azt az eufóriát,amivel azon átjutnánk, illetve most jelenleg nem látom...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...