Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
A záró kötést (17:05) azonnal elszámolják? Mert én bent álltam 1670-en és mégsem történt tranzakció. A korábbi 10-es könyv alapján 3590db eladási ajánlat volt 1670-en, ez alapján minimum részteljesítésnek teljesülnie kellett volna nálam.
Köszi a választ. Sajnos ez nem tudott átjönni a bonyolultság-szûrômön...:( De azért kívánom nekik, hogy a maradék pár napban is tudjanak kicsit még kozmetikázni az árfolyamon. Mutasson ám szépen...
Igen, jut eszembe az írásodról, hogy volt egy olyan elmélet, hogy 4-ig miatt Opus is jobban fog mutatni az év végi elszámolásban. Az az árfolyamra vonatkozott vagy inkább a nyereségre?
Gondolom csak számláról másik számlára pakol. Sokszor csinálnak ilyet. Jön az év vége, még többször lesz ilyen. Több napközbeni nagy tételek átkötése is előfordulhat. Aztán év végi záró machinálása, bár gondolom ezen a szinten lesz valahol beállítva.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...