Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
A cost/benefit arány szerint ezt kellene tenniük. Az Opiban se figyelmetlenség miatt volt ez, hanem, mert a KPE adta az Opit ill. az apportált cégek. Ott komoly haszon miatt tették azt, amit.
Chart szerint lehet, hogy hasonlónak látszik, de a kicsi közkéz, az, hogy ezzel még nem fizettek és még csak nagyon rövid ideig volt csúcson, ezek miatt másnak kellene lennie.
Nem az a lényeg, hogy én kiszállok-e, hanem az, hogy ha lemegy az árfolyam és elfogy a bizalom, nem fogja venni senki magasabb áron (lásd Opi), akkor nem tud magasabb áron tőkét bevonni. Egyáltalán, presztízs szempontból se mindegy az árfolyam, főképp egy épülő cégben. Csak annyit kellene tenni, hogy visszaverni néhányszor a speka támadást.
Nem más. Ezért mondtam anno, hogy figyeljetek. Másik papírokban is 1 éve igen magas célárak röpködtek...Nem akarok ledumálni, nem érdekem, csak azt mondom, ami a charton van. Ismét jöhet a 61,8%-os fibo tesztje. Talán még nem holnap. https://invst.ly/9k5gt
Mert nem érdekli hogy te kiszállsz vagy nem. Te dolgod. Legfeljebb megveszik a papírodat. Ez nem lelki gondozó, hanem tőzsde. Farkastörvények uralkodnak.
De akkor miért hagyják, hogy tönkretegye valaki a papírját? Tényleg fogy a bizalom, látod kockafej is így érez. Persze, akiknek 350-ről van papírjuk, még nagyobb a bizalmi tartalék, de náluk is elfogyhat. Mindenki szeme előtt ott lebeg azért az Op,Konzi eset. Igaz, hogy ez más, de mégis...
Madrid visszakozott a 2500 ügyben. Amennyire nem zavarja hogy hazugságon kapják: múltkor már én bizonyítottam neki, hogy rice nem mondta, hogy jövő héten lesz 2500, ennek ellenére nem zavartatta magát, hogy megint előhozza ezt a hazugságot.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...