Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Egyszerűbb ha megírod, hogy esés lesz, nem? :) Mik ezek a költői kérdések? Te is ezt várod végre :) Egyébként ez miért gond? Még jobb áron lehet be-, vagy vissza szállni a papírba :) hajrá Madrid, hajrá 4IG, hajrá Magyarok :)
Már rég benn álltak vételen, lehet ők is meglepődtek hogy idáig lement. A másik verzió hogy azért nyomták le hogy ott nagyobb pakkot tudjanak venni. kirázás, paráztatás.
Basszus akkor ezen az árfolyamon több mint 800milliós nyereség van rajt 48712db-ot írtak és azt,hogy ez 2,59%-ot jelent. Igen,de ez még a tizedelés előtt! Tehát a cégnek most 487120db részvénye van!!! 2e ft-on majdnem 1 milliárdot jelent!!! Ez hatalmas értékű pakk! Ezt eddig figyelmen kívül hagytuk. Ha kimutatnák a nyereséget (árfolyam-beszerzési ár) az is kb.800millió felett lenne. Ha ezt megcsinálják mert eladják,majd esetleg visszaveszik akkor akár nyereségként is ki lehetne mutatni. Persze akár ezzel a saját részvénnyel a Takinfóért is fizethetnek. Azért tényleg szép a nyerő rajt és ehhez képest itt a fórumon nem is nagyon beszéltünk róla. Az,hogy most estünk inkább csak az új belépőket lepte meg. Mi régiek már 400ft-on is azt olvastuk itt a fórumon,hogy vissza 200-ra,600-800-on meg,hogy 500 alá. 1000 előtt azt írták sokan,hogy nem megy fölé,majd amikor ment,azt,hogy mindjárt esés lesz és tömés volt 1000ft-on. Utána stb,stb,stb...és most 2000-nél,megint,hogy jön a nagy esés,stb, de ez így helyes. Ez a tőzsde és 1 részvény megy fel,majd le és ingázik,liftezik. A befektető nyugodt mert 1-2 éves távlatban gondolkodik,aki rövidre spekulál ideges és ugrál. Én már többször írtam,régebben is,hogy meg vagyok lepődve,hogy a papír miért nem esett 1-2 alkalommal nagyobbat 1 ekkora emelkedés után. Tudom,hogy gyűjtik a nagyok,de nekik is az az érdekük,hogy olcsón minél több papírt begyűjtsenek,tehát a mesterséges esés-paráztatás is hasznos,mert az eladók előbújnak. Sőt ha pánik van szórják a papírokat. A lényeg,hogy a cég saját rv.-e megvan és majdnem 1milliárdot ér.(Ami szerintem hamarosan 1milliárd feletti értéket fog jelenteni:)
Jaaa :) azért megnézném, hogy a kedves kommentelők közül ki az, aki generálta a mai vihart :) attól, hogy ma nagyobb pakkokat dobtak, szerintem az ezt kivitelezők is a köreinkben vannak, és lelkesen osztják az észt :)
Vannak a nagy, neves cégek, akik megszerzik a munkát és ha nincs elég kapacitás, kis cégek és egyébi vállalkozók hada segít be. Ha elég jó az árazás, van elég pénz, el tudja a 4IG szipkázni a legjobb szakembereket is bárkitől.
Tényleg nem olvasnak figyelmesen az emberek? Miről ír nopa? Sima paráztatós játék volt és megy vissza az árfolyam. Nem kell ennél többet és bonyolultabbat gondolni e mögé.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...