Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
úgy érzem, hogy nagyon hamar lesz itt valami hír ( eléggé elképzelhetőnek tartom az MNB-s fejlesztéseket ) biztosítók, pénztárak nem fogják a pénzt sajnálni az IT-re! Sajnos, ami igaz,hogy rengeteg biztosító informatikailag nagyon elmaradt!
Egyetértek. Nekem és Barackvirágnak a CIB csütörtök-pénteken késleltetett adatokat szolgáltatott reál helyett. Nyilván itt a fórumon vannak olyanok, akiknek a reál kéznél van (elnézést a képzavarért...).
Kedves Poreci! Miért baj, ha valaki reált kér? Én (egyelőre) csak a KBC-WEBBrókerét használom és nincs hozzáférésem a reál árfolyamokhoz. Most még nem kereskedem annyit egy hónapban, hogy megérné az előfizetés a reálra. Milyen program telepítésére gondolsz, amivel lehetne a reált látni?
Gyorsan mentünk föl 1860-2280 között (több mint 20%). Forgatókönyv szerint a héten 2000 - 2200 között bóklászik (3-5 nap), majd kikapják 2500-ig. Leszúrás 1900 környékére vagy az alá lehetséges. tartom változatlanul, hogy dec.13-ra meglehet a 3000.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...