Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Látva hogy milyen lassan léptek, hoztak nyilvánosságra infókat opus-konzum esetében, azon sem csodálkoznék ha nem lenne semmi infó nyárig már a 4IG-vel kapcsolatban. Az árfolyamot ha akarják infó nélkül is felhúzhatják akár 4000-ig is, rajtuk múlik.
Én pénteken eladtam, de nem vettem még vissza. Az tény, hogy tartja a 2000 körüli kitörési pont szépen! Van óráson egy trend vonal is. Meg ha megnézed óráson ezt a hónapot, van egy emelkedő ék vagy háromszög vagy mi.
Én úgy gondolom hogy hamarosan jönnek a hírek, jó eséllyel még idén bejelentenek fontos infókat, ami katalizálni fogja az árfolyamot, nem is kicsit! Én azt gondolom, jövő márciusig akár 4ig is emelkedhet ha megtörténnek azok a dolgok, amik már most körvonalazódnak...!
Én tradelem, de nagyon nehéz. Támaszok felett 2-3pippel már megy a gyűjtögetés. Abban kell bízni, hogy valakiknél elszakad a cérna és akkor kapsz. pl. pénteken is sérült egy emelkedő trendvonal, a másodlagos 2000-nél fogta volna, oda meg már nem jött le. Fent meg ugyanaz, ha sokan beijednek, akkor megindul lefelé, de az is kiszámíthatatlan, hogy mikor van a lokális csúcs.
Összehasonlításképp, az Opus átlagon felüli forgalma most 380 millió Ft. A 4iG jobb napokon ilyenkor már 3x annyi szokott lenni, szerintem olyan sokat nem jelentene az Op eladás, nem az fogja felhúzni, de én is úgy gondolom, hogy fel fog menni a 4iG
Törölt felhasználó2018. 11. 26. 11:24
Ne legyen igazam, de az Opus felhúzásból szvsz délutánra 4ig vétel lesz. Ronda a könyve.
Szerintem a real arfolyam beirasaval semmi gond nincs, egyvrovid komment. Akinek van realja tul siklik rajta akinek nincs annak meg egy nagyon hasznos info. Kapasbol tudnek 5 embert mondani akik csak habgulat keltesbol meg az opus reklamozasara irogattak itt, meghozza 5 percenkent. Ezeket sz embereket vegleg offolni kene innen. Ahogy azt sem tartom egeszsegesnek, hogy egyesek itt udvarolnak meg puncs.hu-naj tekintik a forumot. Ezekbe a beirasokba akarva akaratlanul belefut az ember, beleolvas, viszi az idot, es higitja az epito hasznos kommenteket. Az embernek a 20. Iilyen komment utan elfogy a turelme vagy az ideje tovabb olvasni a forumot. En azt gondolom ha ezeket a vadhahtasokat gyomlalnank ki akkor egy ertekes forumkent mehetnenk tovabb es azzal hogy a realt megengeded beirni a masik topik ertelmet is vesztette, mert semmi masra nem jo hogy nyitottak egy uj topicot csak arra hogy megossza az ember figyeme. Tartsuk meg ezt a jo csapatot, elnezve a tobbi topicot ritka kincs ez.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...