Szerintem meg had huhogjanak. Persze azokat akik elárasszák a topikot rendszeresen,azokat ki lehet tiltani.
Ezen a beadáson lovagolni meg felesleges. Én már többször írtam,hogy nem is értettem,hogy eddig miért nem volt a papírban 1-2 nagyobb lefelé kör. Nagy száguldás után ez természetes.Ha kicsik veszik kell a beadás,hogy utána újra jöjjenek a vevők és erősödjön fokozatosan a papír. Ha nagy veszi,akkor beadja a papírt és utána vissza felfelé még megint tud venni. Ezt akkor tudják megcsinálni amikor a kicsik nem nagyon csipkedik. Nyitó környékén megint megpróbálhatnak önteni,ha nem lesznek sokan kicsik a könyvbe vételen. Levihetik akár 1900-ig is,de ha lesznek vevők lehet viszik fel megint 2100-ra és fölé,mert ott lesz csak nagy forgalom és ott tudnak venni.
Szerintem a lényeg. Csütörtöki záró 2180ft volt. Pénteken 2180-on nyitott majd elérte a történelmi maximumát!!!2280ft-ot.A maxról mintaszerűen lefordult. Napközben 2080-ig,de megjelentek a vevők és vissza tornászta magát a papír 218-0ig,majd 15:30 után újra elindult lefelé. Záróba 2040-ig ütötték. (Megjegyzem kedden még 2000ft! volt a papír és azon gondolkodtunk mikor sikerül áttörni a 2000-es falat) :D Ha csak felfelé menne akkor tulipánhagyma lenne ez is és utána a földbe állna.
Az viszont lényeges,hogy a napi átlag pénteken: 2173ft! volt. Tehát a forgalom átlaga szinte az előző napi záró volt,ami talán ha jól emlékszem csütörtöki napi max volt. Szerintem nincs itt semmi gond,mind az,hogy járatják a papírt és aki betojik az dobja. A 4IG részvény nem most ér sokat,hanem 1-2 év múlva és a piac ezt árazza,mivel informatikáé a jövő. Azért 300ft-os árfolyammal kiegyeznék januárban 1 újabb tizedelés után :D
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...