Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
nagyon nehéz visszavenni. Pénteken az ék alja 2000-en volt, 2040-ig jött le. Most az ék alja 2040-en van és 2100-on megy a gyűjtés. Öntésben bízni, meg mindig necces :/
Még várok egy kicsit. Lehet nem kéne, de nem 2100-on szeretnék venni. Ha ék, talán ma még kapok 2100 alatt, holnap akkor már nem és szerintem irány a 2300.
nekem csak annyi a bajom ezzel az emelkedő ékkel, hogy csak 2 felső pontja van meg. Vagyis ha a következő hullámmal 2300 fölé megyünk, akkor rögtön emelkedő csatorna lesz belőle. Ezért inkább beszálltam az alján is.
Ezért mondom. Még jelentősebb korrekció sem volt ahogy vártam. Érdekes. Mondjuk ha a modinak van egy célára akkor mindegy az alakzat ezzrl tisztában vagyok, de még várok az ék miatt. Majd jobban megnézem a grafikont este.
Én meg annyit szeretnék kérdezni, hogy hova fizetsz reál adatokért ahol lehet értelmesen indikátorokat hozzáadni meg stb, mert ugye magyar platformon ilyet még nem láttam.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...