Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ugyanaz van, mint a többi ML papírnál. Kell a magas árfolyam, mert ezzel fognak fizetni a piacon. Ha esik majd, akkor jön a karbantartó és helyreteszi az árat.
Mondjuk ilyen áron én hétfőn szívesen bővítenék. Remélem, hogy nyitásra megérkezik a számlámra a pénz, hogy venni tudjak, csak addigra már emelkedni fog valószínűleg:)
Hát ha lehet hinni a piaci pletykáknak akkor valaki(k) gyűjtik és sok kicsi velük utazik. Viszont mivel naponta nagy szélsőségek is vannak benne , sok napizó is megjelent. Sokszor a napizók realizálnak és ezért is esik. Aki gyűjti az meg paráztat hogy olcsón tudjon venni, ha nem így tenne már lehet 3000 felett lenne.
Egyértelműen a paráztatás a cél. Ha hétfőn nem lesz több eladó azon az árszinten, gyorsan vissza fog rendeződni az árfolyam. Ehhez persze az kell, hogy ne dőljön be senki sem a fórumon megszaporodó, zsákmányra éhes lebeszélőknek.
Kiderul, hogy foglalkoznak -e a kozpontban a papir araval. Hanigen, hetfon nem engednek panikot. Mi a velemenyed, hogy felfele rengeteget megvettek. Lefele csak 300-400 millioert adtak?
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...