Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Októberig szünetelteti a saját részvény-vásárlást az Opus, tekintettel a második negyedéves gyorsjelentés szeptember végi megjelenésére. Az Opus közölte, hogy a társaság által 2023. július 21-én bejelentett részvény visszavásárlási programmal összhangban, a cég részéről az időközi (negyedéves) pénzügyi jelentéseinek és az éves jelentésének közzétételét megelőző 30 napos, valamint az esetleges késleltetési időszakokban a részvény-visszavásárlási program keretében saját részvény vásárlására nem kerül sor. AZ ESEDÉKES PÉNZÜGYI JELENTÉS KÖZZÉTÉTELHEZ KAPCSOLÓDÓ IDŐSZAKOS FELFÜGGESZTÉS ELŐTTI UTOLSÓ SAJÁT RÉSZVÉNY VÁSÁRLÁSI NAP 2023. AUGUSZTUS 29. VOLT A következő saját részvény vásárlási időszak 2023. október 2-án indul amennyiben a programban meghatározott minden feltétel továbbra is fennáll. A társaság második negyedéves gyorsjelentése szeptember 29-én jelenik meg. A részvény visszavásárlási program keretében a társaság eddig összesen 2 383 750 darab részvényt vásárolt 686,6 millió forint értékben
Úgy ahogy a q1ben. Mennyi ÉCS-et számoltak el? A Q1 is rekord bevétel és rekord ebidta volt a 4ig-nél és mégis veszteséges. Tavalyi egész éves elszámolás is rekord bevételt, rekord ebidta-t tartalmazott és veszteséges volt a cég.
Q2ig már nem lesz semmi, max lassú csorgás. Q2 után ha nem lesz durván nagy a veszteség akkor támadhatja a 845-öt. Rekord árbevétel, rekord ebidta és nagy veszteség lesz a q2ben szerintem.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...