Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem. Itt nem lesz pánik mert szépen megfontoltan emelkedik! Itt nincsenek extrém emelkedések most. Éppen letudta a visszatesztjét és megkezdte az emelkedést! Szerintem a mai nap is szépen plusszos lesz! Most szépen tankönyvszerinti emelkedés van! Kis visszatesztekkel!
Nyilván nem fogod megírni, de ezek után csak meg kérdem. Te miben nyomulsz? Mert állításod szerint napizol, reál előfizetésed nincs és egyetlen másik részvény topikban egyetlen hozzászólásodat nem olvasni. Szóval merre keresed a betevőt, Madrid???
Mert a speka mozgásokkal nem lehet beragadni? Mivel spekulánsok mozgatják csak ők tudják, hogy meddig viszik fel az árfolyamot és mikor borítják a nagyérdemű nyakába. Nagy szerencse kell ahhoz, hogy eltaláld, hogy mikor szállj ki. Mindig ott motoszkál a kisördög a fejedben, hogy hátha még feljebb megy és amikor önteni kezdik pillanatok alatt mínuszban találod magad. Akkor meg reménykedsz, hogy talán újra felmegy és mivel a spekulánsok otthagyják a papírt, akár évekre is beragadhatsz vagy veszteséggel szállsz ki. Utólag könnyű mondani a plusz 10-20%-ot, de nagyon sokan megszívják a "kispapírok" speka mozgatását.
Nem arról van szó hogy nem értem. Nekem az a véleményem hogy sokkal több pénzt lehet keresni a napi 10-20%os speka mozgásokkal mint ha évekig ülök egy részvényben. Aki 2 éve 1100on vett 4ig-t, annak aztán magyarázhatód hogy milyen jó, csak 4%ot ment 800nál és nem többet.
totál mindegy Madrid mert az irány adott. pont ez benne a gyönyörű, hogy nem speka rántással ment 3x20%-ot, hanem szépen komotosan ment 630->850 köztött. Aki ismeri a tőzsdét az tudja, hogy ebben sokkal kisebb kockázat van, mint a szétrángatott menetben. Ülni kell, venni és nézni ahogy több lesz a pénzed.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...