Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Imádom Madrid írásait szerintem ő egy igazi vérbeli háziasszony mindig igaza van akkor is ha nem. Hasonlítasz a vizesnyolcas-ban szereplő Bobby anyukájára amikor Bobby az iskolába járt és a tanárnak mindig azt mondta anyu nem ezt mondta otthon és neki mindig igaza van. :)
Ismét nem jött be sokak számítása. Ki a hibás? Madrid. Mindig ugyanoda lyukadunk ki, ismét egy jó hír, ismét fél nap emelkedés aztán zutty. Ismét lehet szidni madridot, ő a hibás, lebeszélte a befektetőket.
Madrid rajtad kívűl a legtöbben realban látjuk, hogy hogy alakul az árfolyam, kár közvetítened.. Amúgy te ezért pénzt kapsz, hogy egész nap nyomod? Ennél sokkal értelmesebb dologgal is elfoglalhatnád magad, nem gondolod?
Egyre közelebb a kiinduló pont. Bejelentéskor 719 volt. Pontosan ugyanaz mint tavaly augusztusban az előző bejelentéskor. Akkor 780-910-670. Most már nem is volt akkora hype. 719-798-735 eddig de megy ez lejjebb is.
dec. 1-el azt írtad, hogy vodafone nem biztos, hogy lesz, pedig erre semmi hír nem utalt. Mindig billegősen fogalmazol, így ha bármelyik irány biztos, akkor alá tudod támasztani, mert te egyiket sem jelentetted ki egyértelműen. dec. utolsó napjaiban pedig mindenki tudta, hogy csúszik az ügylet, év utolsó napjaiban (amikor igazgatási szünet is volt) nem nehéz megtippelni, hogy pár óra alatt már nem jelentik be
Ezek 2022 decemberi írások. Írtam olyat hogy 2023ban egyáltalán nem lesz üzlet? Azt meg már beismertem hogy tévedtem, ilyen korán nem számítottam az üzletre.
Törölt felhasználó2023. 01. 10. 13:03
Mindamellett, hogy csak 8 nap volt a csúszás, néhány idézet tőled.dec. 27: Egyébként semmi jele, se állami se 4ig részről nem hallani semmit a hitel tárgyalásokról. Ilyen gazdasági helyzetben ez nem jön össze, főleg úgy hogy most jelentették be a posta biztosító megvételét. dec. 23: 700 milliárd forint hitel kell a 4ignek és az államnak. Jelen körülmények között ez rengeteg pénz. Ki ad ennyi pénzt ebben a helyzetben? dec.22: Nagyon szabadulni akarnak ettől. Elmaradt a vodafone üzlet, már elkezdődött az eladás. Megy ez még lejjebb.
Miért nem lett igazam? Azt írtam hogy 670-720 sávban mozog. Ott mozgott. A vodafonare írtam hogy 2022ben nem lesz meg. Meg lett? Abban is igazam lett hogy tegnap ismét a felhúzás, beejtést játszották el. Még pár nap és ismét visszatér a 670-720 sávba. (Ezt számon lehet kérni rajtam ha nem így lesz) 670 alá nem várom , azt eddig mindig védték. Egyébként igen, a vodafone vételre ilyen korán nem számítottam. Ilyen gazdasági környezetben, mikor ennek az összegnek kevesebb mint a feléből meg lehetne oldani a tanárok bérét pl. Ez most szerintem hibás lépés. A személyeskedést pedig mellőzzük.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...