Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Én nem is értem miért. Percre pontosan a lokális maxon beírtam nekik h hol állítom meg az emelkedést. Azt is lehet tudni, h ilyenkor ha törik ha szakad 2 héten belül el fogja érni a 10% bukót, azaz a 432-es célárat. Inkább lennének hálásak nekem ezért az infoert. A 4ig vételeimet is be szoktam írni, beírtam anno 2700 ft-nal (50-edeles előtt), beírtam 430-nal (ötödölés előtt), beírtam 900-nal, 1600-1700-nal, 2000-2200-nal, 4970-nel, és most 1070-nel is. Nem igazán volt olyan, amikor nem esett volna legalább 10 de inkább 30%-ot a vásárlásomat követően. ( Ebből az utolsó már minipakk volt, ezért csak 10%-ot estünk 970 körülig... Ez mindig így van , vagy legalábbis 85%-ban biztos. Az Opus miért lenne kivétel? Tessék szépen kivárni nekik is azt a 10% bukót, aztán majd meglátjuk merre megyünk tovább! Amúgy van az a pénz amiért vállalom, h vmilyen reszvenybol nem veszek, vagy akár el is adok! :)
A végén úgyis az dönt, hogy mennyi lesz az árfolyam "x" hosszúságú időtávon, a többi nem lényeges. Pénz beszél, kutya ugat, hogy egy klasszikus közhelyet idézzek.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...