Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Itt vannak események, Opus bejárta azt a növekedési utat, amit be kellett járnia. Ha van hír, az opusról, arról beszámolnak minden platformon. Tegnap egész nap címlapon volt, hogy tépik. Nem is értem, hogy mi problémád.
Azért írtak akkor arról, mert akkor azokban volt történés. Egy ideje itt vannak történések, ezért írnak erről. Ha lenne ott is vmi amiről érdemes lenne írni, hidd el megtennék.
Mennyire érdekes, amikor az Opust konzumot kellett tolni, akkor azokról jött napi szinten cikk, mik a tervek elemzések stb., most a 4iget kell feltolni...
Amikor tőzsdén vett (kétszer is) akkor az nyilvános volt! Az egyik adag 4000-en a másik már tizedelés után 570-en! A tulajoknak nem tudni mennyit adott érte, de piaci szóbeszéd alapján 3500 és opus részvények!
Őszintén, fogalmam sincs. Meglehet. Viszont, ha uralni akarják a piacot, azt t sys nélkül nem lehet. De ha nincs t sys, akkor meg kénytelenek lennének ellehetetleníteni őket, ami még országos szinten talán összejöhet NER berkeiben, viszont ML háttérbe szorulását követően nekem nem ez a lépés következne. CEE-be viszont senkik lennének a t sys mellett szerintem. És a hosszú távú terv elm. a CEE lenne, már amennyire én tudom.
Nekem tetszene és bevallom, számítok is erre. Off nélkül: az OTT1 piaci megrendeléseket kap, fundásan is alakul, SzP-n keresztül van politikai kötődés, szerintem adná magát.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...