Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Add már baszki a félelmedbe, aztán majd vissza jössz, ha csak felfelé megy.. Mondjuk ilyen részvényt nem igen találsz, de ez a nyafogásod rohadtul kimerítő.
Engem ezek az ijesztgetős cikkek, majd az utána következő pici esések csak meggyőznek, hogy szépen felfelé tart a részvény. Kicsit meg kell rázni a gyengéket, ha a rázás után az emlegetett 3900-4700 helyett 4900 lenne a full alja, az jelentene valamit.
Minden a terv szerint alakul 4700-5100 közt pattogna egy kis ideig, de hétfőtől újratervezés van. Ha 5100 felett zárna és köv napokba itt is maradna, akkor lehetne kijelenteni, hogy sávot váltott. Addig is a 4700-5100, ami most a sáv tetejét jelenti. Pf betett egy rsi-t, de macd-t nem vizsgálja, ami a béka segge alatt van, rsi akkor lenn túlhevült, ha 80-95 közti tartományba tartózkodna. Ez nem blue, hogy úgy is elemezzük. Amúgy is hőség van, chill...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...