Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
azt a tényt nem írtad be, hogy pluszban zárt (bár annyi relevanciája volt mint az előtte napi negatív zárásnak) csak a negatív "tényeket" szereted beírni?
Én azt nem értem, hogy az eladók fantáziáját nem mozgatta meg, hogy a napokban valaki 3 milliárdot tolt a cégbe 845-ös árfolyamon? Azért ez szerintem egy igen jelentős jelzés a jövőre nézve.
Szerintem az átkötés volt. Nem volt semmi bejelentés. Amennyiben tévedek akkor meg az is elgondolkodtató hogy ha ennyire szuper a jövő akkor miért adta el aki eladta ezt a mennyiséget.
Nekem megmozgatta, azert vettem bele tegnap, ma el is adtam. Es ha idoben/arfolyamban ugy jon ki hogy megint lemegy 850-855 koze pont azert lesz megint batorsagom belevenni.
Orbán Viktor miniszterelnök és Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter ma a Karmelita kolostorban fogadta Timotheus Höttgest, a Deutsche Telekom vezérigazgatóját és Rékasi Tibort, a Magyar Telekom vezérigazgatóját. A Magyar Telekom vállalta, hogy 2024-2027 között összesen 123 milliárd forintot kíván vezetékes és mobilhálózat-fejlesztésére fordítani, a magyar kormány pedig megerősítette, hogy a hírközlési szolgáltatókat terhelő közműadó fizetési kötelezettséget 2024 januárjától és a távközlési
A hírre a telekom emelkedett 10%ot, ez meg 2%ot. Azóta a telekom is korrigált de ezt meg elkezdték szépen adni. 880 dugó, aztán már lejjebb is. Jó ha nem zár mínuszban.
Nyilván te is tudod, hogy az a dugó nem dugó. Most valamiért 860 környéken "kell" tanyáznia, nem engedik se le, se fel.. 670-nél is ez volt, aztán egyszer csak robbant.. Ha eljön az ideje, akkor menni fog ez is..
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...