Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Teljesen igazad van. Érdekes mert én is ugyanígy gondolom. Boavista mi régiek türelmesek vagyunk. A hátunkon fát lehet vágni,azaz a lekörnél meg sem rezdülünk. Akik viszont feljebb vettek,parázhatnak és megértem őket de ha valaki időtávot néz és nem ugrál akkor tartja és bővít. Itt hatalmas rally volt az elmúlt 1 évben,de ha fele megvalósul mint amit itt a fórumon várunk,akkor még legalább egy 1 éves menet újra benne lesz a papírban. Az,hogy akkor 7000 vagy 9000 lesz azt senki nem tudja. Én eddig általában mindig alálőttem az emelkedést :D mert nekem az is elég lenne. és 1milliárdnál tartunk.
Az a nagy szívfájdalmam, hogy nincs felesleges pénzem bővíteni :( annyira átlátszó ez a letolás, hogy ilyenkor lenne jó bele venni :( akinek sikerült bővíteni annak gratula!
Én is azt gondolom Madrid, hogy türelmetlen beíjedt kicsik generálják az esést ma, reggel rájuk lett ijesztve és tele a gatya:-) A viccet félre 4.napja esik ami nem szép, páran realizáltak szép nyerőben. Én befektető vagyok, nem spekuláns, ezért abban gondolkodom, hogy 1-2 év múlva hol fog járni az árfolyam...a kilátások pedig szebbek mint valaha is voltak, tehát mivel semmi sem változott nem gondolnám hogy pánikolni kéne! Ha jönnek hírek, lesz kapkodás megint, és hamarosan jönnek, ebben biztosak lehetünk.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...