Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Sokan azt szeretnék látni, hogy amikor nem jön be a jóslatod, akkor legalább bocsánatot kérsz :) annyit tippelgetsz, hogy persze néha be is jön, de arányaiban nagyon gyenge jós vagy! :) És amikor eldobatod a nyerőt azokkal akik az írásaidat komolyan veszik, azokból pedig te profitálsz, ugyanis senkinek ne legyen kétsége, hogy te csak jószándékkal osztod az észt :) te pontosan arra építed fel az üzleti stratégiádat :)
A topic tele van beijedt, es ezert meeg agresszivabb bull hangulattal. Mindenki ellenseg, aki nem lelkes bull, egy gyonyoru buborek tetejen? Igen , es ennek igy is kell lennie. Ugyanis MINDIG ilyen. Igy szoktak kezdodni a nagy lejtmenetek. Emlekszik valaki OPUS, Konzum App, es egyeb tarsaira? Nos, ra se szabad gondolni. Sot kitiltani, aki netan megis. ;-)
A cégnek? Mondjuk egy éves árbevétellel szoktak számolni, ami most még nem ismert, de ha bejön a pletyka, akkor 150-200 mrd. Ezek szerint Doc nem is hallott olyan elrugaszkodott dolgokat tavaly :)
Azért nincs így mert nem ajándékba kapja ha nagy hitelt kell fel vegyen rá akkor A hitel törlesztő nagyon sok évig el is viszi a profitot Tehát teljesen irreális 15% os profit marzzsal számolnod ilyen akvizíció után
Korábban számolgattunk cég értéket, árbevételt, nyereséget. Egy gondolat: a T-Systems éves árbevétele 95 mrd Ft, ha tényleg bekerül 4iG-be, alsó hangon a 150 mrd forgalom sima ügy, ebből nyereség 15% minimum, 18,8 millió részvénnyel számolva kb 1200 Ft / részvény, 10 P/E, tényleg reális pompi chartja - egy tizedelés után...
Ennyi! Jár a +. Én hasonlóan gondolkodok OPUS-ban tartósan 400 alatt árfolyamnál, Akkor én Utópiának fogom mondani, hogy neki volt igaza! Illetve Pomperjnak! A tőzsde eldönti!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...