Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem kell rögtön Pompinak esni! Így látja, joga van hozzá! Aki ezért elad vagy vesz, az egy hülye! Én is írtam, hogy amíg nincs új csúcs, addig csak remény az 5-ös hullám! Meglátjuk kiknek lesz igaza!
Megéri nem? Kicsikkel eldobatni és olcsón vásárolni. Kétlem h a hányószacskós kispajtások lelki üdvéért aggódna. Aki így beszél emberekről ne várj tőle semmi jót
Az mindenesetre érdekes, hogy pár napig nem voltak jelen a topic-ban a lebeszélők és nem is esett az árfolyam. Most megjelentek és megint esik. Vagy közelebb ülnek a tűzhöz, vagy kellően nagy részvény darabszámmal rendelkeznek ahhoz, hogy borogatni tudják a piacot. És persze, ha beírja, hogy elkezd esni 2000-ig és elkezdik borítani a saját pakkjukat, akkor sok befektető társ megijed és eldobja a pakkját, amit utána köszönik szépen óvatosban visszavesznek.
Az utóbbi! Persze, hogy a kisemberek beugrasztásából él, ez nyilvánvaló! Csak úgy ajándékba, jószándékból nem foglalkozna ennyit a 4IG papírral :) Amikor rá hallgat valaki, abból ő pénzt nyer keményen, és minél több emberrel sikerül elhitetnie a hülyeségét, annál nagyobbat kaszál :) ugyanis nagyon is keményen kereskedik a 4IG papírral! Hajrá mindenkinek, és ne hagyjátok kirázni magatokat az ilyen emberek miatt egy ekkora sikersztori előtt!
Ezek az érveid? A nagy befektetők nem igazán a topicban vannak, ez nem jutott eszedbe? Nem a kis büfik vásárolják nagy tételben a papírt. Ők meg nagy ívben sz@rnak a te deriváltjaidra. Nem mellesleg Opus, Konzum, App részvényszámot és közkézhányadot is hasonlítsd össze, ha már.... Te vagy nagyon ostoba vagy, vagy a kisemberek dezinformálásából élsz. Nem tudom melyik a jobb
Tegnap ugyanez volt. Pénteken 3800ról indult el a pletykára, 4500nál szinte természetes hogy indul a korrekció. Ha ma 4300on zár még akkor is jó szerintem. Ha meg igaz a pletyka és valóban megveszik a Tsyst akkor a 6000 sem elképzelhetetlen idén, szerintem.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...