Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
ennek a reggeli nagyokosnak azért meghúznám a fülét. oké. értem, kiönti nyitásban. meglöki lefele, majd szépen visszaveszi és elsüti újra. de ezt a mutatványt már láttuk százszor és ugyanazt a trükköt max. a nagyon remegő kezűek eszik meg újra és újra. remélem, hogy a csomagjának csak egy részét tudja visszavenni és valószínűleg egyébként is mikropénisz szindrómában szenved, azért tud csak erre élvezni...
Régebben én is írtam ilyen elemzéseket megrendelesre, amikor nem volt se pénz, se akarat arra, hogy rendesen utánajárjak az okoknak. Ilyenkor kerestem valami hellyel-közzel ráhúzható baromságot és ennyi. Mondok pár példát: Arany technikai elemzés, kisebb rally, kitörés utáni chart: az indiai lakossági a belföldi politikai bizonytalanság miatt megtakarításai egy részét fizikai aranyba konvertálta. Vagy: Kínában a szerencsejáték-függőség egyik formája a tőzsdei spekuláció, melynek legújabb trendje az arany fizikai és származtatott formái. A profitlineos arc nettó 200 ezres havi mellett nem fog megszakadni, hogy nekünk rendes elemzésünk legyen. Majd mi írunk a közösségünknek
Köszi szépen! Igazából ha fegyelmezett lettem volna csak új ATH fölött lett volna szabad belevenni. De nem akartam otthagyni a 4435-5100 közötti 15%-ot...Az új ATH két szempontból is durva bullish jelzés. Egyrészt kiszabadulnának a még bennragadt pakkok 5k felettről és nem lenne beragadt csomag. Másrészt Eliott 5 valóban beindulna. Szóval 5,1k felett jönnek a technikások (talán még az általam nagyrabecsült pomperj is belevesz, de ebben azért nem vagyok biztos). A pletyka nekem ennyit megért, hogy a 15%-ért is beinduljak.
Sajnos nem volt olyan szép , az 3500 alatt vetteket túl korán, 3900-as átlagnál adtam el, ez a csomag pedig kicsivel 4000 feletti atlagrol volt. De azért kösz, bár én is gyanítom, túl korai kiszallo volt, nem 1.5 mrd +10% napon kellett volna kiszállni. De a celar az célar. És őszintén szólva a jelenlegi osszkepet (hírek,chart stb) nézve 4000 feletti 4ig égeti a tenyerem, egyszeruen diszkomfortos itt nekem nettó long pozi. Remélem 3000 körül mindent vissza tudok majd venni, ha máskor nem, egy duplacsucs után.
Egyébként nem állsz messze a valóságtól....általában nem nyitottam nagyobb shortot, mint amennyi ez a maradék csomag volt, így ha rossznak is bizonyult az irány, akkor a short legfeljebb az emelkedés egy szakaszát lenullázta. De ha valóban érdekelné porecit, a saját topikomban ott vannak a pozik , ott nem kell 100 oldalt gorgetni a megtaláláshoz. Érdekes, én sose vontam kétségbe, hogy éppen mije van porecinek, hanem elolvastam előtte a saját topikjat....
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...