Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Ha 145 millióval lett több akkor neked közel 300.000 db kellen lennie, emlékeim szerint töredéke van. Egyébként ekkora mennyiségeknél lehetne annyi önbizalmatok, hogy nem egy fórumon törekszetek elismerésre, de ebből látszik, hogy nincs. :) jó az aston, csak messze a szerviz ;)
Kivanok amennyit szeretnel !! Irtam h nem a ketkezu munkás ellen irtam du válaszodra Anno sokat meloztam 30 fokos napon szena szalma gyűjtés stb allatok kozott es nem géppel hanem vasvillával!
Azta.. minden elismeresem ha ilyen pengén tolod. En csak x millioval lettem gazdagabb. A veteleim 3400 3300 es 3200 volt, de sajna elkapkodtam es mindet dobtam 3620on. Ugy éreztem lesz még egy visszateszt. :D
Ha az vigasz, ezzel nem vagy egyedül, a tanulópénzt mindenki megfizeti, jómagam több mint 10 éve napi 4-6 órában foglalkozom pénzügyi-gazdasági ügyletekkel és többször buktam már el egy-egy családi ház árát, de minden egyes alkalommal tanultam az esetből. Sok idő kellett ahhoz, hogy úgy mond ráérezzen az ember és belássa, csak tudatos kereskedéssel lehet pénz keresni. A mai nap után a bankszámlám 145 mill. lett több, most itt tartok. Fel a fejjel és sok sikert, erre bárki képes !
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...