Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nem vagyok benne biztos, hogy a BB végül a gigabankba (MKB-ba) kerül. Ez még kétesélyes, szerintem. A Takarékbank sokkal inkább esélyes, bár ki tudja 3-4 év múlva mit gondolnak erről.
Mindegy, hogy mit gondolsz, de nem beszélek a levegőbe. :) Nézd végig a médiumokat, amik ezzel kapcsolatban eddig megjelentek. Nézd meg a takarékos egyesülés megjelent forgatókönyvét. Ezek mind hivatalos éa publikus dokumentumok.
Határozott vagy, de nincs mire. Ez így teljesen hamis állítás, nem kell minden ML tulajdont egy giga-giga cégbe elképzelni: gigabank, ipari hatalmas céghálózat, turisztika, IT.
Mi lehetett a fő feladat? Azt vártuk, hogy építi a kapcsolatot a 4IG felé és a fintech vonalat erősíti. Ha elmegy...az ellentétesnek látszik. Persze, ki tudja, mi van a változások hátterében. Csak találgatunk.
Ez tévedés. Ha ugyanaz a tulajdonosi kör, mint a mostani fúzióknál és a BB-nél, kinek lenne párhuzamos központtal, fiókhálózattal és informatikai rendszerrel egy ugyanolyan tevékenységet végző rendszer? Ez költői kérdés volt.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...