Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Olyan igazi magyaros a hozzáállásotok srácok. Nem sírni kellene, hanem amikor valami nem arra megy amerre játszottatok, akkor váltani kell tudni, és nem utálni a másikat.
https://www.vg.hu/penzugy/tozsde/jaszai-gellert-a-4ig-elnok-vezerigazgatoja-1407397/ Új vezérigazgató kinevezésére azért volt szükség, mert Zibriczki Béla igazgatósági tagságát megtartva március 14-i hatállyal leköszönt tisztségéről. Az igazgatóság emellett tudomásul vette Hetényi Márk lemondását is, aki március 13-án távozott a 4iG igazgatóságából.A testület a továbbiakban négy fővel, a rendes működés keretei között folytatja napi munkáját. Az új igazgatósági tag megválasztására az éves rendes közgyűlésen kerül majd sor. A 4iG igazgatósága hozzájárult, hogy a társaság Humansoft Szerviz Kft. néven önálló, egy világmárka számára hivatalos szervizhálózati feladatokat ellátó, leányvállalatot alapítson.
Ne is mert már most felrobban a trollok feje pedig meg se indultunk még :)))
Törölt felhasználó2019. 03. 14. 14:33
Egyre inkabb azt erzem, hogy amiket korabban szamoltam 50-60mrd-os idei bevetel... azzal nagyon alul kalkulaltam, ha ilyen 10mrd-os tetelek kozelednek hozzank.... siman meglehet 100mrd is az idei bevetel. Plussz, ha jonnek az akvik es jon 1-2 combosabb ceg ide... le se irnam mennyi lehet az arfolyam :-)
Tényleg a tulaj számít? Az Opus/Konzum/4IG tulaja ugyanaz és látjuk hol tartanak a papírok. Sajnos a 4IG-t is eléri hamarosan az ML trend. Egyébként a 4IG bevételei csalókák, mert tetemes költség áll szemben a bevételekkel, a profit szerintem meglehetősen alacsony.
A 4IG az egy állócsillag (vagy üstökös?). A fórumon meg a trollok támadása megy... Mi van fiúk, nem jutott nektek részvény? Majd adunk 8000 felett....:)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...