Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
:D "Okos" befektető lehetett. Azért mondhattad volna neki,hogy százas kategóriában is az 50%-os esés az 50% mint az ezresben. Egyébként igazad van,sokra jobb ráhagyni. A többségük 2 év múlva már nem tőzsdézik. VaLaci73 Legtöbben 200 felettről vannak beragadva (addig felpumpálták a papírt mesterségesen)nem nagyon van jó kedvük most. Persze lesz az 200 felett csak kérdés,hogy mikor?
Nem fogják venni, mert 2000-es forintos darabárú RV-ről van szó. A PÁR SZÁZAS kategória vonzóbb. Ott kisebbet lehet zakózni :-) Hétvégén beszélgettem egy "szakemberrel" , ő mondta. helyeslően bólogattam, mikor a tőzsdére került a sor (mivel foglalkozol, stb -stb). Szóval tudja meg mindenki, hogy a nagyértékű RV-ekben nagyot lehet bukni, a kicsikben kicsit.
Nem vagyok kárörvendő,de remélem 1-2 Wallis tulaj elgondolkodik azon,hogy mit műveltek itt hétvégén. A 4IGtől hatalmas esést vártak mára a saját autós papírukat meg 200 fölé a héten. Hááát...??? Azért mi ne menjünk oda károgni,mert most elég a bajuk. Főleg a beültetőknek,mert nem értik,hogy mi történik. EST is megadta magát.Sajnálom a sok kicsit. Szerencsére itt jó a helyzet. Minimális a közkéz,kevés a speki a papírban és Mészi nem nagyon fogja szórni a részvényeit. Porszívó halkan,de zümmög,forgalom azért van és közeledik a nagyobb elmozdulás. Már csak az irány a kérdés,de szerintem felfelé,persze előtte lehet 1 kis stopp vadászat is.
Több mint 1 hónapja írtam,hogy tavasszal már jöhet az ország felminősítése.Ez meg is érkezett pénteken. Ha még idén jön 1 felminősítés hatalmas külföldi tőke jöhet az országba,ami megmozgatná a BÉTet is. (BUX,OTP szerintem új csúcsra menne) 4IGnek is fontos lenne az A kategóriába kerülni,mert komoly vételi erő jelentkezhetne itt is. https://www.vg.hu/penzugy/tozsde/szazmillios-nyereseget-ert-el-a-4ig-1357777/
Nyilván a Q1 még nem lesz erős. Egyrészt az IT business velejárója, másrészt még a korábbi projektek kifutása. De Q1 jelentésig azért el kellene kezdeni begyűjteni az első nagyobb tendereket. Szerintem az 1-1,5 milliárdos eredményt már akkor is fogja hozni a cég, ha a korábbi évektől eltérően nem lopják ki belőle a pénzt. Emlékszem minden évben az áthúzódó projektekkel magyarázták azt, hogy bár az árbevétel nőtt, a veszteség is mindig egyre nagyobb lett... Szánalmas volt. Remélem ennek most vége.
Ahhoz hogy 2019 Q4-ben látványos profit legyen ahhoz 2019 nyarától nyomni kell a teljesítést, ahhoz az kell hogy 2019. április-májusban szerződjenek, ahhoz az kell hogy 2019 február-márciusban közbeszerzési eredmény legyen. Szóval lassan időszerű.
meg annyi sem... 15mrd eleg 10% marginnal es mar meg is van a 1,5mrd :-) az a 15mrd pedig nem 1evre lesz meg, hanem kb 4-6honap alatt... sztem mar a felevesnel sokan meglepodnek majd
Az sima ügy A gyj alapján nyilvánvaló hogy az előző menedzsment által elpacsált profit meg van már fogva Ez jó kezdet, most már csak 50 mrd állami megrendelés kell idén
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...