Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Maximálisan egyetértek! És remélem Simeone vérnarancsistának is használt a hideg vizes törülköző és a nyugtató azután az eszeveszett ámokfutás után, amit itt levágott hetvégén gyakorlatilg magán kívûli állapotban...
Miért, ki vette át 4iG után? Szerintem mindkét cégben új vezetés van, a régi problémák már nincsenek jelen, miért ne lehetne folytatni kölcsönösen még jobban járva? Adofizetoknek mindegy mennyiért veszi az állam az Office-t, más, nagyobb tételek miatt se tüntet senki
Aha jól :D Egyébként a Microsoft hír után én is arra gondoltam,hogy talán idén újra lesz szerződés,mert a régi vezéreket is lecserélte a cég. Azért az hozhatna +ban megint pár milliárdot. 40milliárdos forgalom eddig,2020 -as árfolyam. A jelentés nem nagyon mozgatta meg a papírt.
volt itt is olyan aki a részvénytizedeléstől azt várta, hogy nő a közkézhányad... Pedig hát ha előtte volt 10 részvényem, akkor utána 100 lett... És nem adtam el belőle ugyanúgy egyet sem...
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...