Szép forgalom lesz ma is és valószínű szép emelkedés is.Persze mára az 570-580 elég is. Ráérünk szépen lassan araszolni felfelé.Én összeadtam az idei melókat,amiket eddig nyertünk ami 7,3milliárd!!!Tavaly ilyenkor még semmit nem nyertünk!!! Itt a pontos részletezés: https://www.portfolio.hu/uzlet/20200210/755-millio-forintert-routereket-bovit-cserel-integral-a-4ig-415241 Én eddig is bíztam abban,hogy duplázzuk a bevételünket idén,de most úgy gondolom,hogy a duplázás simán jön. A kérdés az,hogy mennyivel leszünk dupla felett és elérjük-e a 100milliárdos bevételt,mert szvsz. elérhetjük,ha ez a tendencia folytatódik. Tavalyról is rengeteg áthúzódó megrendelés van. Vegyük figyelembe azt is,hogy a sok kisebb megrendelést nem kell jelenteni. Valószínű a kisebb megrendelések is megugrottak,azaz rengeteg e meló. (Én ezt vártam és régóta írogatom,hogy a következő évek az informatikáé lesznek,mert a cégek nehezen győzik majd a megrendeléseket.) Jászai az elmúlt időben kiépítette az alvállalkozói kört és ezért rengeteg megrendelést tud teljesíteni a 4IG. A kérdés az,hogy ebből a körből,hány céget vesznek meg,hogy létszámban is nagyot fejlődjön a cég idén. Az biztos,hogy szép évünk lesz,főleg úgy,hogy rengeteg kicsi eladta,vagy csökkentett,mert 400-on akarta visszavenni,vagy a BÉT más informatikai cégébe vett bele. Szvsz. idén is a 4IGtől jöhet a legnagyobb emelkedés a BÉTen.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.