Felhivnam a klonok-trollok figyelmet,hogy itt ne faradjanak. Mashol kell probalkozni az,hogy a portfolio regisztracios rendszere megengedi a klonok gyartasat csak egy dolog. Haaznaljak ezt ki csak nem az altalam moderalt topikokban. Szep napot:-)
Kedves mínuszoló, írd már le kérlek mi a gondod azzal amit írtam? Pontosan mi az, ami nem nyerte el a tetszésed? Vagy totál mindegy mit írok, szimplán minden hsz-emre mínuszt nyomsz? Utóbbira tippelnék.
Törölt felhasználó2020. 02. 08. 21:41
Előzmény:
törölt hozzászólás
4igger fórumtárs írta korábban, hogy az idősebb korosztályhoz tartozik. Mivel következetesen magázódott, így irányába is elvárható ugyanez. Én így ítéltem meg az udvariasság szabályai szerint.
Lassan a TOP 52-es szavazás a félidejéhez közeledik. Eddig 1805-en keresték fel a szavazóoldal, 56%, azaz 1008 fő adta le a voksát a szerinte legsikeresebb ICT-cégre. A szavazás jelenlegi állása
Persze neha vannak rossz dontesek.Maskeppen latnad a dolgokat,ha egy topikot kellene napi szinten "moderalnod" Termeszetesen nem minden esetben felel meg mindenki elvarasainak.
Smile62 sincsen tiltva majd ot is varjuk vissza.Remeljuk addig lenyugszanak a kedelyek. Reszvenyeseket csak ritka esetekben tiltok ki.A trollokat viszont egybol.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.