Jó kis megerősítés ez a hír is a gyenge gyj előtt!!! Gazd visszaesés kétszámjegyű új A home a ofiszhoz a partnerek karanténban voltak..... Mérnökök meséltek mennyivel több megbeszélés és idő kellett a nekik folytatásához. A Soft fejlesztés bonyolult dolog Sok egyeztetest igényel !!!
Teljesen igazad van. Most beírja a nyerőt (ha egyáltalán tényleg nyert) és majd szeptemberben lehet 800nál veszi vissza. Régebben még tizedelés és ötödölés előtt is rengetegen írogattak hasonlót. Akkor régi(ősi árfolyam:) áron 4000 volt a részvény ami a mostani árfolyamhoz képest 80ft-ot érne és akkor azzal dicsekedtek,hogy nyerő a zsebbe. Én nem ugráltam és a nagy nyerő most sincs a zsebembe,de valószínű idén még bezsebelek pár milla osztalékot innét :D A cég a jövőt építi és a mai hír ebbe teljesen illeszkedik. Mivel ez a gyümölcs majd később érik be a szüret is később lesz. Nincs ezzel gond. A lényeg jöjjenek csak az új,jó fizető üzletágak,mert a lényeg,hogy az állam ebbe is nyomni fogja majd a lóvét.
Kérlek ne fárassz ezzel a matekkal. Igen tudom itt mindenkinek nullás meg minuszos a beker ára már tehát elhiteti magával hogy nem bukott/nem bukik a papíron. Van egy rossz hírem, de. Tudod mondjuk ezt te is, csak így biztosan könnyebb elaludni minden nap. Az egésszel csak az volt a célom, hogy jelezzem, talán egy kicsit szerényebbnek kellene lenni. A fórum lényege nem az, hogy egymás alá dörgöljük a nyerőket/bukókat, hanem hogy közösen gondolkodjunk pro és kontra a jövővel kapcsolatban egy adott papírról az ismert tények és az esetleges pletykák alapján. Aztán persze mindenki maga dönt. És ez most nem csak neked szól, mielőtt azt hinnéd.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.