Nagyon rossz döntés volt így eddig, de azt néztem hogy 20k ról már jó belépő lehet előtte viszont tripláztam rajta szóval még most is nyerőbe lennék ha eladnám
Tehát 27 hónapnyi fizetésed beleraktad egy ultra kockázatos rvbe, aminek a fele köddé vált mostanra. Felelős trade volt, de legalább nem tagadod le. Még 70-80 ilyen nyerő és kihozod nullára, ha nem esik tovább, hajrá!
Tegyük azt hozzá, ahogy akkor lehet kis halra pecázni, ha áll a víz. Ha most itt páran bedobtuk volna a pakkot a 30Ft-ra, akkor neki sem lett volna kishala. Max leázott csali. Szóval a tőzsde egy ökoszisztéma, a kis alganyalók akkor élnek meg, ha az akváriumban a többi hal nyugodtan úszkál. Egyébként ő is belefullad a fosba.
amúgy azért az elgondolkoztató, hogy ezt a hírt bennfentesek tudhatták... nah jó egy páran ... és előtte való nap nem volt nagy felhúzás .... hanem adták javarészt ... ma ez folytatódik ...
Érdekes mód ezek a napizó és swing királyok akkor sosem vágnak fel amikor mellé megy egy trade. Visszatetsző kivagyiság és zelleres érem egyik oldalának mutogatása megy csak. Pedig nekünk semmi bajunk nem lenne velük, ha nem hoznák ezt az aládörgölős megoldást. Eladtam, meg keine fische meg egyéb faszságok. Mert ugye ki kérdezte? Senki. Más is tradel, még akik hosszúra is tartanak azonos részvényt, mégsem olvasom tőlük ezt a megfelelési kényszeres nyerő beírást .
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.