Igen, ha mondjuk 450ft ról lenne, akkor tökéletes lenne, de én abból a szempontból írom ezt, hogy az Új tőkét mi vonzza majd be ide ... az osztalék MÁR nem , a műhold pedig MÉG nem ... szerintem itt lesz egy darabig ... független mondok véleményt ... arra nem lehet támaszkodni, hogy ki hol szállt be, mert az szubjektív dolog ... úgy tegyétek fel a kérdést, hogy magát az árfolyamot mi emeli még tovább ... és én csak kizártam azokat a tényezőket, amiktől nem várom az árfolyam emelkedést ....természetesen ha holnap bejelentenek egy még brutálisabb hírt, akkor ez rálök ... és én meg ezt kívánom itt mindenkinek, hogy Jászaiék, még nagyobb híreket hozzanak be ide ... akinek esetleg sértem a poziját az kérem tisztelettel ne haragudjon rám ... én is kaptam sok véleményt a cigre ... és elviseltem ...
A cég jó ez egyértelmű. Az árfolyam viszont még a december végit sem éri el. A dugókat látva úgyérzem innen megint realizálás indul a q2 után. Nagyobb esélyt látok a 600ra mint a 800ra a következő hetekben.
Mondhat bárki bármit, a 3,4% bizony nagyon jó egy növekedési pályán lévő cégnél. Rommá nyerik magukat mindenféle közbeszerzésen, az árbevétel és a nyereség felfelé ível. Mi kell még? Hogy odaadja valaki előre a tőkénk 15%-át minden évben? :) Persze, lehet rossz választás befektetni ide, de sok más lehetőség nincs a Béten.
Tudod mit Almafa, inkább nem írok semmit. Ezt a papírt eddig sem igazán az osztalék miatt vették. 22 Ft-ot hamarabb összehozol árfolyamnyereségből. Tehát nem az osztalék fogja feljebb vinni az árfolyamot.
az hogy az osztalék már beárazódott, nincs ami tovább vigye. ...én nem gondolnám hogy lényegesen tovább megy innen a 4ig árfolyama .... mert ide még több jó hír kell ..de szerintem te is ezt írnád
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.