Ez az elmúlt 1 évben nem így volt. Tsys üzlet elmaradása óta minden indok nélkül mindig amikor vártuk hogy 700on túlmenjen, elkezdett esni. Aztán jött a vírus, az még rátett egy lapáttal és máris 300 volt. Most 700ról ismét elindult le.
Valószínüleg be kell rendezkedni arra hogy 500 körül venni kell, 650-700 körül adni. Ezt egy évben el lehet játszani 4szer, 5ször, ezzel lehet keresni. Legalábbis jobban mintha 500on vennék és várnám az 1000et hogy majd ott eladjak.
Inkább az fáj, hogy addig emelkedtünk, és eközben, még az árfolyamot sem tudtuk tartani még minimális eséssel sem. Ha emelkedett a BUX mi vagy estünk, va 1%-ot sem emelkedtünk. De, ha esett, akkor rendesen estünk. Nézzétek végig. Én értem a rendes, egészséges korrekciót. De????? Amúgy meg többet ér amit most áraz a piac. Igaz a forgalom is kacska. Változni biztos fog mindenképp. Ja ! A Nutex papírral nem összekeverendő!!! Bottal se.
Én tartom!!!! És ha negatív gondolatokat fogalmaztam meg, ne haragudjon meg senki. A tőzsdén sok mindent megtapasztaltam. És bízom benne, hogy hamar el éri az elemző által meghatározott célt. És még a magasabb célárfolyam sem kizárt.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.