Szerintem nem lesz akvi a nyáron. Árfolyam itt lesz 600-700 között, esetleg egy jó q2 feljebb viheti egy kicsit. Amíg nem lesz akvi , szerintem nem megy tartósan 700 fölé. Dow, dax emelkedés sem vitte 700 fölé viszont ahogy esett a dow, dax ez is elindult le. Az elemző cég 1005 ft-os célára sem befolyásolja már. Türelmetlenek eldobják, ahogy ma is láttuk, ez szintén lefele viszi az árat.
https://www.teletrader.com/fed-not-thinking-of-raising-rates-powell/news/details/52446257?internal=1 The United States Federal Reserve plans to "keep the foot on the gas" until it is certain the country's economy is on the right way to recovery, the head of the central bank Jerome Powell stated on Wednesday."We're thinking that this economy is going to need support from monetary policy for an extended period of time," the official said, asserting that besides interest rates, the Fed will provide support through asset purchases and lending.The US economic shock is without precedent and the recession may be the deepest ever, Powell warned.
Lesz osztalék. Bár nem érdemes gyúrni a 22 HUF-ra. Leesik a szelvény, másnap az ára is. Maga az elv jó, hogy a nyereségből a kicsik is kapnak. Ebbe a szar évben nem sok cég fizet osztit. Ez is becsülendő. Semmibe nem tartott volna nekik a Covidra fogni , hogy az idén mégsem lesz. Vszeg megértettük volna.
Már ne haragudj, de el is olvasod azt amire választ nyomsz? . Pont, hogy tetszik az osztalék, illetve tetszene, ha lassan a kifizetés is körvonalazódna, ha már beígérte a menedzsment - ami azért korábban sem mondott mindig igazat! Ez viszont tény.
Jó hír lehetne pl. az osztalékfizetés időpontjának rögzítése. Lassan-lassan jó lenne ezt is meglépni, ha azt akarják, hogy a felvetés komolysága megmaradjon. Avagy ez is csak egy újabb áremelő fogás volt? Hamarosan kiderül majd!
Én tartom hetek óta, közel 10k-val vagyok, egész jól viselem ezt a kisebb nagyobb pillanatnyi minuszt,úgy érzem érdemes várni, jön 1-2 jó hír és máris 800 körül leszünk, nagy potenciált látok a 4IG-be,hosszú távra kiváló,nem véletlen szálltam be ennyivel. :) Aki eladja,úgy kell neki,majd felcsipegetem azt is,ha olcsón adja. :D
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.