Nagyon sok hasonlóság van Opus és 4IG közt. Az árfolyam mozgásában, de a fórum hangulatában is. Jók a kilátások is itt a 4IG-nél, vannak jó hírek, és külföldi tervek is. Az árfolyam mégis inkább csak lefelé megy, mint Opus-nál. Talán lesz még 700Ft közelében valamikor, de ebben olyan biztos nem vagyok. Én részemről megvárom a következő erőteljesebb felhúzást, itt azért nem akarom adni.
"500nál venni kell, 700nál eladni (annak aki kereskedik) fél év alatt ez már sokadszor bebizonyosodott." Sokadszor mondod ezt, de egy baj van vele, egyszer-kétszer volt csak ez, ha egyáltalán. Az a gyanúm, most az 500-at tartod elérendő célnak, eszerint beszélsz.
Meg lehet 550 is szvsz. Jobban szerettem volna írni a 850-et. De megint kiderül ez csak esni tud. Vagy akkora sztár papír, hogy mindenki ezen spekulál? A forgalom emlékeztet a ML-és MlL. részvényekre. Ha nincs igazam, kövezettek meg.
Miért lennék túl okos? Mert 710nél miközben már mindenki a 800at emlegette én voltam az egyetlen aki azt írta legyen meg a 700 stabilan? Én lennék egyedül aki látja mi megy itt? 500nál venni kell, 700nál eladni (annak aki kereskedik) fél év alatt ez már sokadszor bebizonyosodott. Majd amikor 500 lesz megint akkor jönni fog valami hír ami ismét 700ig viszi. Aki meg hosszútávra veszi az bízzon benne hogy JG tervei megvalósulnak és nem csak dumál összevissza.
1 óráson, 4 óráson, naposon a Bollinger-szalag aljához tapadt, Commodity Channel Index 4 óráson és naposon negatív tartományban, RSI 30 alatt, MACD a szignálvonalával együtt folyamatosan csökken. https://invst.ly/r90t8. Szóval semmi jót. Aki akar, egy-két nap, max. 1 hét múlva vehet akciósan.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.