Ja! Vagy 300-ról 400-ra. ☹️ Bírom az ilyen következő hónapban "már csak integetni lehet majd a vonat után" típusú beszólásokat. Az ilyeneknek gyakorlatilag alapja semmi a reményen kívül... Az a nagy büdös helyzet, hogy a narancsos brigád szopóágra vágta az appen, opus, 4ig lakossági befektetőit, akiket eddig is magasról leszartak és most már a pénzü(n)ket is elveszik! Márpedig a lakosság nagy többsége a felfelé menet utolsó harmadában szállt be ezekbe döntően, így őket a chartok, az "én szóltam előre kispajtások", a "látszott a charton az irány" stb. odaszólások nem segítették és nem segítik most sem. Véleményem szerint ez egy borzasztó történet, és hervasztó, hogy a rendszerváltas után is még 30 évvel ilyen morális és erkölcsi szint uralkodik az ország gazdasági világában.
Igy van tisztuljon csak a reszvenyesi kor a kovetkezo emelkedo hullamnal legalabb konyebben lepjuk at a szinteket.Elfogynak azok akiknel meg van "olcso" rv.
Ha JG ki akarna szállni akkor a médián keresztül felbeszélné az árfolyamot. De ez nincs jelenleg.Semmi hír, semmi kommunikáció. Nem is kell.Csak konkrét tényeket közölnek és kész. Engem az bizonytalanítana el ,ha minden nap csak a rózsaszín ködöt hintenék. Úgy gondolom, hogy a háttérben dolgoznak és nem foglalkoznak a napi mozgásokkal. A befektetők meg türelmetlenek, ha nem jön minden nap pozitív hír ,akkor azt már negatívumként értékelik. Nem gond, aki akarja stoppolja ki magát, remélem egyszer rájön, hogy hiba volt. Az eredmény sztem közel lesz a 3 mrd-hoz, így a mostani ár nem magas.Ehhez mindenki adja hozzá a maga várakozását.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.