670 óta nem a kicsik öntenek 30ezer darabokat az biztos. Ha jó q4 akkor miért? Ha rossz akkor ezt valaki tudja, ráadásul akkor JG megint hazudott. Írtam q4et megvárom de ez most már függ attól hogy holnap 550 alá megy e. Ha igen akkor adom mert a 400at már nem várom meg.
Varjuk mar meg Q4 megjeleneset,felesleges ilyen elmeleteket gyartani.Minek szallna ki bennfentes es mi alapjan valasztottak ki ezt az "allitolagos bennfentest".Mi van a tobbi bennfentessel?Ez akkora bar@msag,hogy szinte faj.
Szerintem ugyanaz játszódik le mégegyszer. A cég minek vette 675ig? Nem gondolták hogy ez lesz? Ennek akkor van értelme ha a cég egy bennfentes pakkját vette át. Ezzel felhúzták az árat így magasabbról önthetik a maradékot. Minek védték be a pánikkor az árfolyamot 550nél? Hamarosan kiderül volt e értelme védeni. Közel 20 %ot esett pár nap alatt negatív hír nélkül, sőt jöttek a pozitív hírek.
Igaza van szerintem porecinek, ugyanúgy esik mint december elején tsys hír megjelenése előtt. Valaki bennfentes kiszáll valami miatt. Lehet a cég is tőle vette. Decemberben a pánikkor bevédték az 550et. Felvitték 680ig, majd vissza 550 körülre. Ekkor a cég elkezdte venni , fel 678ig. Vétel megszünt, megint 560. Holnap felpattanás megint vagy elesik ez a szint?
Tegnap a nap végén 589-580 között 40k volt bent a vételi oldalon...akkor nem borított senki! Ma reggeltől viszont az üres könyvet locsolták folyamatosan! Sajnos úgy látni, hogy nem nyugszanak ameddig be nem tesztelik az 540-et...
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.