Topiknyitó: feel 2020. 01. 19. 14:04

4IG Nyrt reszvenyesek.  

4IG topic reszvenyeseknek es hasznos forumozoknak.
Moderacio alatt lesz.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
sztiv ma, 08:08
Annyi, hogy Gellért az X-energyvel tárgyalt eddig....
Elon ma, 07:52
lehet emiatt hintáztatták meg árfolyamot.....
Megbizhatoacs
Megbizhatoacs ma, 01:12
Előzmény: #80065  Realka
Nem. OTP-t.
Realka ma, 00:27
Előzmény: #80043  Megbizhatoacs
Akkor gondolom Opust adtál el. Azt neztétek, hogy mikor a 4 IG bezuhant utána Opusban valaki akkor dobta feljebb az árfolyamot.
Miner
Miner ma, 00:01
Előzmény: #80058  Jocek
Ajjaj!!!
kreta
kreta csütörtök, 23:31
Előzmény: #80059  Seri
Sokan kiszálltak csak nem mondják..
Andre75 csütörtök, 21:23
Előzmény: #80061  Nemtommilesz
Szerintem JG-t nem annyira érdekli a részvény árfolyama, ők építik a céget, ez sokkal fontosabb nekik, és hogy sok osztaléka legyen, az ő nyeresége ebből van. Ez ilyen típusú részvény még, nagyok a kilengések...most éppen lefelé, holnap talán fel ki tudja. A trend továbbra is emelkedő és pár hónapon belül eléri az 5000-t szerintem. 
Nemtommilesz csütörtök, 21:08
Előzmény: #80057  vargi333
Gondolom ezt földi halandó 5-ös vagy 10 es könyvvel nem látja.....Es csak akkor aktivizalodnak, ha letoljak addig....ilyen alapon csak pénz kérdése meddig tolják le? JG és RM meg csak nézi? Vastagon nekik is fáj. Mégis ez van?
Akkot  igazat kell adjak Neked, egy kib@..tt speka papír lett a kincsünk ? :((( 
Seri csütörtök, 20:36
Mint ha rólam szólna írásod. Még a káromkodás is stimmel. Ugyan ezek a gondolatok jártak, járnak a fejemben ....😔
Seri csütörtök, 20:23
Előzmény: #80015  Nemtommilesz
Igen, milliárdos forgalom volt, de kérdés hogy mekkora mínuszt hajlandók elviselni azok akik 4500 vagy afölött vettek. Hiszen nekik már a tőkéjük ég. Nem mindegy, hogy mekkora veszteséget kell visszatermelni ahhoz, hogy a tőke ismét egész legyen és termeljen.
vargi333 csütörtök, 19:59
Előzmény: #80056  Nemtommilesz
Szia,
sztem ezt már korábban sokszor túltárgyaltuk..
Vannak emberek, akik beálltanak minimum eladási szintet, amikor már eladnák a pakkot....ezt látván a hiénák -ha nekik kedvező az ár és pakk-db-, akkor lenyomják mesterségesen az árfolyamot és felpórszivózzák a pakkot olcsón....ennyi
Természetesen, ha olyan kereslet van a rv iránt, mint most a hetekben a mi gyremekünk iránt, akkor brutális forban vannak, mert itt ilyenkor és presze máshol ilyen esetben is kiszámítható minden reakció, ezért aranybánya nekik a helyzet és az állapot!!!!!!!! Mihelyst egy pillanatban egy nagyon vagyonkezelő, vagy speki belép a folyamatba, akkor dugába dőlhet az egész.......de mooost nem úgy néz ki évvége felé, hogy Mrd számra szeretné venni valaki.......Ui.itt a friss 4eiG tulajok között sok a remegőkezü, pár100k keresni vágyó befektető..ez most nem kedvez az elkötelezett papper tulajdonosoknak....taán ennyi, röviden tömören
Nemtommilesz csütörtök, 19:05
Előzmény: #80030  spieler
Szia, ezt technikailag lépésről lépésre leírnád mi és hogyan történik ilyenkor? Köszi!
vargi333 csütörtök, 18:38
Az a baj gyerekek, ha nincs nemzetközi "nagy" érdeklődés a papper iránt, akkor egy stabil pappernál nagyon kiszámítható a folyamat, amit a spekik, bróker józskák nagyon értenek, látnak, tudnak....húzd meg-ereszd meg szindróma...itt nem a tőzsdei matek, hanem inkább a befolyásolás, tömegpszihózis megfelelő időben történő használata a célravezetőbb nekik...és bejön. Itt az kb.500 millás gagyi forgalmaknál szinte egésu nap pangásnak mondható...nagyon kiszámítható, és nem utolsó sorban irányítható minden a részükről...gyengék ugranak, eldobnak mindent olcsón..stb. Az elmúlt hónapokban pénzalapok, nagyobb befektetők, talán SRV hajtotta a piacot heteken keresztül napi 8-10% növekedéssel.....eeeeez nem az...még várni kell kicsit, hogy ugyaz a z időszak megismétlődjön, hogy nagy alapok, cégek, külföldi befektetők újra potenciált lássanak ebben a papperben....ez a jövő év eleje sztem.....addig a spekiké az éter!!!!!
vargi333 csütörtök, 18:30
Szabikám!!!Hova tűntél, vagy szabadság...do you in Bali?? Vagy mi szippantott be!? Vagy már elpórszívóztattad a pár 100k pappert!? :-)
Riccoo csütörtök, 18:17
Szerintem a most kijött hírek (vagy amik még hátra vannak) hajtották fel az árát, ennyi.
Megmondom őszintén magam is úgy gondoltam, (csak én 1-2 nagyobb hírt vártam) ha jön a hír, akkor érdemes lenne dobni, majd visszaülni. Viszont a nagy átárazódásos helyzetekkel eddig mindig azért szívtam, mert nem tudtam visszaszállni időben, és utólag mindig az fogalmazódott meg bennem, hogy ha nem csináltam volna semmit (nem ugráltam volna) összességében sokkal jobban jártam volna. 
Nem gondolnám, hogy gáz lenne, szimplán kicsit előreszaladtunk.
Valamint nagyon úgy tűnik számomra, hogy továbbra sem lesz béke, illetve ha lesz is, a fegyverkezés az biztos! Ez a papír pedig 100%-kal ebbe az irányba van. 
Szóval én várok, ha nagyon beesik bővítek!
vargi333 csütörtök, 18:15
Utoljára az évben okt.31.-én volt ez alatt a záró...4015 Ft...Hajrá 4iG!!!!
Bigkt csütörtök, 18:15
Előzmény: #80049  Megbizhatoacs
Szívesen, ha ezzel tudtam egy kis lelki segítséget nyújtani. 
Jós nem vagyok, bennfentes sem, de a történéseket,  a tényeket, az EU-s fegyverkezést, a jövő technológiáit, az űripart nézve nem tudom elképzelni, hogy fél-1 éves időtávon van olyan cég a BÉT-en, amiben nagyobb perspektíva van.
Meglátjuk. 
Marina5
Marina5 csütörtök, 18:07
Napi min4,125 HUF5 napos vált.-4.98%
Napi max4,410 HUF13 hetes vált.79.20%
Nyitó ár4,410 HUF26 hetes vált.156.88%
Utolsó kötés4,195 HUF52 hetes vált.453.09%
Utolsó kötés ideje2025.12.11. 17:07YTD árfolyam vált.384.85%
Napi változás (HUF)-220.0000052 heti min. záró830 HUF
Napi változás (%)-4.98%52 heti min. dátuma2024.12.10.
Előző záró4,415 HUF52 heti max. záró4,965 HUF
Forgalom (db)135,92752 heti max. dátuma2025.11.12.
Forgalom (HUF)580,789,68810 napos átl. forg.184 e db
Piaci kapitalizáció1,340 Mrd HUF3 havi átl. forg.8,496 M db
Megbizhatoacs
Megbizhatoacs csütörtök, 18:05
Előzmény: #80046  Bigkt
Köszike! 🙏
Zno csütörtök, 17:58
Előzmény: #80042  Veterán55
Nyilván azért tárgyalnak mert szerződni szeretnének. Nem hinném, hogy azért rabolják egymás idejét mert meg akarják téveszteni a részvényeseket. :)
Bigkt csütörtök, 17:53
Ez teljesen érthető, szerintem ezért nem kell elnézést kérni. Ha nem kell kiszállnod belőle, akkor "csak" virtuális a mínusz, kár, hogy nem szálltál be korábban, 3000 alatt, vagy 2000 alatt...
Ennek a sok szerződésnek, együttműködésnek lesz bőven kimutatható értéke. 
Csak az elmúlt hetekben megvettek egy csomó céget, amik bevételben és nyereségben is sokat fognak dobni a cégen ismét, de a lényegesebb dolog, hogy ezek a cégek beleillenek a tervekbe, a jövőképbe, egyre teljesebb a kép. 
Év végén, az elmúlt hetekben sokan realizáltak, adót optimalizálnak, és sokszor érezhetően szándékosan nyomják lefelé, ütik ki a stopppokat, és napi 500 millió feletti összegben veszik is, mások is látnak benne fantáziát. 
Ha nem kell kapkodnod, akkor szerintem nagy baj nem lehet.
Ez csak az én véleményem. Én erre az évre már jól vagyok, nem ugrálok, és bízom a következőben is.
nyereg
nyereg csütörtök, 17:46
azzal h nem megy új csúcsra a papír lesznek, vannak olyanok akik már bukóban ülnek, ez egy ideje nem volt, mert mindig volt újabb csúcs, a másik fontosabb h talán július óta szinte csak emelkedett a papír a trendet nézve bármi is történt, mondjuk, hogy 5 hónapon át, most lehetséges h változik a trend, hiába jönnek a jó hírek, mert a trend, a kereskedés lényegi része megváltozott, nem mondom h így van, csak lehetséges, kiderül majd...
Unforgiven73 csütörtök, 17:40
Az elmúlt 3 nap eseménye :
- kb. 6 db pozitív hír (törökökkel felfegyverezzük az egész Eu-t, safe pénzek, izraeli drónok, arabokkal üzlet, gépfegyverek az egész hadsereg számára,stb..)
- ugyanennyi fizetett hirdetés-cikk újságokban 
Eredmény : minusz 200 Ft.
Ilyenkor szvsz jobb kikapcsolni a fórumot és higgadt fejjel átgondolni a fenti eseményeket.
Megbizhatoacs
Megbizhatoacs csütörtök, 17:36
Előzmény: #80022  Rellim
 Ezt feszegettem #79337 hozzászólásban, hogy eddig tizedennyi mennyiségű és komolyságú (száz, meg ezer milliárdok!) hírre több száz százalékot ment fel pár hónap alatt, erre belépek a történetbe remegő kézzel, mert hát "kissé kockázatos" meg "NER-es" papírnak tűnik, bármi történhet, csoda is, meg anticsoda (ha csak a szomszéd hónapokig tartó manipulációs ügyeskedését nézzük pl.), és elkezd nagyon komoly és sok-sok hírre az ésszerűséggel ellentétesen mozogni a papír. Érdemi válasz nem érkezett. Ez van. Elfogadom, senki sem jós itt, aki meg bennfentes, nem csicsereghet. Értem én, hogy porszívózni kell, de egy hónapig? Kinek jó ez? Bocsánat a "negatív" kommentért, és hogy kitekintek kicsit a rózsaszín ködből, de már kicsit szétb@sz az ideg, amikor hetek óta párolognak a millióim...  (Meg néha azért nem árt ilyen is, egy kis ébresztő, tisztánlátás.) Persze reménykedünk, eldobni nem fogom. Csak az a másik, amiket eladtam ezért meg már közel 17%-ot emelkedett az elmúlt két hónapban. Ez meg 14-et esett csak az elmúlt hónapban, különbség 30%, amiért egy közepesebb papír egy évig küzd. Tudom, mindenki a saját döntéseiért felelős, nem szükséges "ez a fajta komment". Magamra, meg a papírra vagyok dühös, de már egyre jobban. Meg akik ezt művelik, mert ez biztos nem "természetes reakció", napnál is világosabb. Totál szívatásnak tűnik, ezt ember nincs, aki megmagyarázza ezek szerint. Bízunk a jövőben, más lehetőség nincs. Meg legközelebb kicsit okosabban csinálom. Még egyszer elnézést, de f.sz kivan. :( 
Veterán55 csütörtök, 17:35
Előzmény: #80041  Zno
Csak az a baj, hogy ott van a “HA”
Valamint az összes feltételes szerződésnek tűnő “halmaz” előtt is.
Zno csütörtök, 17:26
Ha ebből valós szerződés lesz nem csak az 5000es szintet visszük át!
Van miért kitartani.

Topik gazda

feel
feel
5 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek