A Trump beiktatást se várjuk meg?Én megnéztem a hétvégén az Apollo 13-at!Úgyhogy kész vagyok a kilövésre!Meg a lenti garázsból felhoztam a sisakokat,ha indulunk tudjak valamit felvenni!
A régebbi meg a majdani 1000es átlépés között annyi különbség lesz,mint mikor VW Passat-tal lépi át az ember a 200at,meg mikor egy Lamborghini Huracan-nal kábé!Ott már elfogyott a kakaó,de most más a leányzó fekvése már!Most van POWER!
1000ft az 1 nagyon komoly pszichológiai szint. Eddig 2X vitte át és mindjárt sokkal magasabbra is ugrott. 1000 és 1100 közt van 1 légüres tér. Szerintem ha majd átlépjük az 1000ft-os határt, újra pár napon belül 1100nál lenne az árfolyam. most még sok kicsi eldobja, mert azt gondolja, hogy nem megy 1000 fölé és várja a nagyobb hintáztatásokat és olcsóbban szeretne venni, mint ahogy eladott. Na sokan már 800 felett adták :D meg tömést írogattak többen. Madrid megint fordítva ül a lovon, mert 800ra várja, még jövőre is :D Nevetséges figura a kamu betyár :D A cég sokat növekedett és sokkal értékesebb mint amikor régebben átlépte az 1000ft-os határt. Ha átlépjük jöhet 1 nagyobb emelkedés, akár hír nélkül is. . 926on 19edb vevő, de 930on 22edb eladó Beszorítják az árfolyamot. Kérdés az, hogy merre pattan majd? 926ft és 52milla Nagyon pozitív, hogy van forgalom is az utóbbi időben.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.