A kopasz itt csak veri magát,hogy 2000 felett ér a részvény,aztán nem tesz érte semmit,hogy annyi is legyen.De én már az 1000-rel is elégedett lennék egyenlőre.Miért nem veszi a cég?Pedig ezek szerint most nagyon olcsó
Mármint MTel real.. Ma nagyon nyögvenyelő, az árfolyamban sincsenek meg azok az ugrások, ami eddig megvolt (legalább felszúrt egy rövid ideig), a forgalom meg egyenesen szégyen (9,77 milla)..
Én a helyedben átgondolnám a váltást.Nekem van Telekom és Vodafone is. A Vodafone fényévekkel jobb. Soha semmi gondom vele, a Telekom viszont folyton baszaxik. Utálom, de nincs más alternatíva.
sajnos a hazai net és telekom szolgáltatásban mindenhol, még városon belül is sokszor mindenki a sajátját szidja. Nekünk telekom van, de volt olyan ahol az volt a rossz és a vodafone tudott rá csak jó megoldást. Szomszéd a telekomot szidta 2 házzal arrébb.
bárcsak, akkor hamar 1000 fölé mehetnénk vele(-: Sajnos esélyes, hogy még az Mtel is minket fog majd felvásárolni. Erősen gondolkodom azon (és ismerőseim is), hogy Vodafone netről telekomra váltok, mert pocsék a szolgáltatás. Ha így folytatják, és még jobban leépül a színvonal, akkor mindenki elvándorol, aki tud, és akkor földbe áll az egész. Ezért talán jobb, ha valóban olyat csinálnak (űripar), amit senki ebben az országban, így nincs verseny, és nem derül ki, hogy ebben is suták.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.